Какви са видовете LED ленти

Какви са видовете LED ленти

LED лентите се различават по напрежение, мощност, устойчивост на прах и вода и други параметри. Разберете какви видове LED ленти са и какви са техните характеристики.

Идеи за сглобяване на улична лампа от импровизирани средства

Идеи за сглобяване на улична лампа от импровизирани средства

Стъпка по стъпка инструкции как да направите улична лампа със собствените си ръце. Фото и видео примери за сглобяването на улична лампа от импровизирани средства.

Работилница по изработка на подова лампа от импровизирани средства

Работилница по изработка на подова лампа от импровизирани средства

Стъпка по стъпка инструкции с примери за снимки, благодарение на които ще научите как сами да си направите подова лампа. Работилници по изработка на импровизирана подова лампа.

Кое е по-добро: duralight или LED лента?

Кое е по-добро: duralight или LED лента?

Не знаете какво да изберете: duralight или LED лента? Нашите съвети ще ви помогнат да решите въз основа на това дали имате нужда от осветление на улицата или на тавана.

Избор на сензор за движение за осветление - какво е важно да знаем?

Избор на сензор за движение за осветление - какво е важно да знаем?

Как да изберем сензор за движение, който да включва светлината на улицата и на закрито. Съвети за избор на характеристиките на сензор за движение. Най-добрите производители през 2016г.

1 2 3

С цел самостоятелно организиране на стая или улично осветлениеНа първо място, трябва да изберете правилните тела. В този раздел на сайта се опитахме да съберем цялата най-важна информация за осветителните устройства за къщата, апартамента и улицата.

Ако не знаете как да изберете тела в стаята, разгледайте нашите съвети за избор на качествен полилей, бра, подова лампа и дори петна. Инструкциите включват не само текстовата част, но и примери за визуални снимки, на които можете да видите как ще изглежда тази или онази опция в кухнята, банята, спалнята или хола.

Обърнахме специално внимание на въпросите относно инсталирането и свързването на лампи в къщата, апартамента и на улицата. Не всеки знае как да премахнете полилея от тавана или свържете брашно. За да направим информацията по-лесна за разбиране за начинаещи, сме подготвили типични схеми за окабеляване, както и инсталационни видео уроци.

Е, последният момент, за който смятаме, че определено трябва да разкажем, е технологията за ремонт на полилей, брада и други осветителни устройства. Например, ако не знаете, как да поправим гирлянд, просто прочетете съответната статия и гледайте видео инструкциите за нея.

Предоставеният материал ще ви позволи да научите всичко за крепежите за дома, апартамента и улицата. Ако някой момент не ви е бил ясен, не забравяйте да зададете на нашите майстори въпрос под съответната статия или в категорията Въпроси и отговори!

Препоръчваме ви да прочетете:

Как да проведем електрическо окабеляване в апартамент - всички етапи на електрическата инсталация