30 най-необичайни лампи според версията на "my.electricianexp"

Вече сме разгледали с вас, как да изберем полилей и други осветителни тела за дома, изброяващи най-важните критерии за избор. В тази статия бих искал да демонстрирам на читателите на сайта снимки на най-оригиналните полилеи и лампи за всяка стая: хол, коридор, спалня, кухня. Някои необичайни продукти дори можете да направите със собствените си ръце, а някои можете да намерите в каталога на популярните онлайн магазини. И така, обръщаме се към разглеждането на най-интересните дизайни на осветителни устройства.

таван

Ако разглеждате полилей за спалня, той необичайно ще допълни интериора на стаята с такива опции като:

За кухнята са най-подходящи полилеи в оригиналното изпълнение на темата за кухнята, например, направени от сервиз за чай или прибори за хранене, както е на снимката по-долу:

Ако имате нужда от интересна лампа за таван в гараж или в селска къща, препоръчваме да спрете при следните две опции:

Между другото, полилей във формата на шапка не е трудно да направите със собствените си ръце. Забележка - използвайте за осветление лампи с нажежаема жичка или халогените са по-добре не си струва. Препоръчваме да инсталирате LED лампи, за да не се притеснявате от пожар.

За да направите креативна всекидневна, препоръчваме да окачите този полилей:
Много лампи в стаята

И за осветление на беседкаАко често се събирате с гости в него, можете да изберете модел, украсен с ярки стъклени бутилки, който, според нас, също е интересен вариант:

Монтиран на стена

Ако искате да допълнете интериора с необичайни брада, сега ще ви покажем най-оригиналните версии. Продължавайки идеята с шапки, можете да направите същата стенна лампа, която ще ви позволи да организирате набор от продукти:

Шапки за стена

Ако сте фен на ретро стил, можете да намерите необичайни стенни лампи, изработени от дърво "антични", както на снимката по-долу:

Такива продукти са подходящи за монтаж в хола, коридора или дори в гаража, ако има малка зона за сядане. Що се отнася до спалнята, можете да поставите красиви нощни лампи на стената, като тази:

Творческа нощна светлина

За спалнята на тийнейджър или по-скоро детска стая е подходяща такава оригинална версия на изпълнение:

Котки в интериора на спалнята

Скънчето под формата на топки е по-подходящо за момчето:

Sconce в детската стая

Е, ако търсите необичаен дизайн на стенна лампа в модерен стил, можем да ви препоръчаме този модел LED лента:

Снимка стенна лампа с висока технология

В спалнята стенната лампа в ориенталски стил ще изглежда красива:

Елемент от източен стил

Desktop

Е, последният тип осветителни тела - разположени на масата. Ако искате да изберете оригинална лампа за маса с необичаен дизайн, можем да ви посъветваме такива възможности за дизайн:

Както можете да видите, има модели на древен дизайн, както за кухнята, така и за украсата на залата за Нова година (няколко нюанса на лампи от подови лампи, разположени под формата на коледно дърво). Можете да опитате да направите повечето от тези идеи със собствените си ръце, би имало желание.

Препоръчваме също да гледате видео, в което са предвидени не по-малко оригинални версии на тела и полилеи:

Домашно осветление

Лампи с модерен дизайн

Надяваме се, че сте се насладили на нашата селекция от снимки на най-оригиналните полилеи и лампи в света. Препоръчваме ви също да видите как да си направите сами звездно небе на нощно небе!

Домашно осветление

Лампи с модерен дизайн

Зареждането ...

Добавете коментар