Модно и икономично бизнес решение - линейно осветление!

Компактната линейна LED лампа е модерно и икономично решение за организиране на осветление във всяка стая. Стилно осветително оборудване може да се използва за оборудване на жилищни и търговски, административни, развлекателни, промишлени и други структури. Компактните продукти се характеризират не само с висока ефективност и икономичност, но и с проста изработка.

Предназначение и оформление

Модерно линейно осветително тяло е малко осветително тяло, предназначено за организиране на вътрешно осветление. Поради повишената устойчивост на агресивни влияния на околната среда, надеждни и практични продукти могат да бъдат монтирани в гараж, работилница, котелно помещение, басейн и други места със специални условия на работа.

Линейна светлина на тавана

Дизайнът на линейното приспособление е доста прост и включва 3 основни части:

 1. Случаят обикновено е един, по-рядко няколко специални профила от алуминиева сплав в комбинация с поликарбонатни дифузни стъкла с определена дължина и конфигурация.
 2. Източникът е LED лента или линийка, оптималното решение по отношение на съотношение ефективност / надеждност / цена са модули на японската марка HOKASU.
 3. LED драйвер - осигурява стабилна стойност на номиналния ток, необходим за захранване на светодиодите.

Плюс това в оформлението на линейното закрепване е осигурен набор от подходящи аксесоари: превключвател, тапи, окачвания или други крепежни елементи в съответствие с характеристиките на конкретен модел.

Характеристики на производството

За да се организира ефективно осветление на работно място, определена зона или цялото помещение, е необходимо да изберете правилната мощност и конфигурация на линейна лампа. За да направите това, посочете площта на стаята, предвиденото местоположение и вида на инсталацията. Опитен експерт ще предложи най-добрия вариант за осветление, като вземе предвид всички желания.

Производство на LED осветление

Производството на линейни тела се осъществява в следната последователност.Първият е подготовка.След съгласуване с клиента относно дължината и конфигурацията на бъдещото осветително устройство се подготвят следните материали:

 • алуминиеви профили с необходимата ширина;
 • поликарбонатни очила в съответствие с размерите на корпуса на лампата;
 • комплект аксесоари: превключвател, кабели с вратички, щепсели и крепежни елементи;
 • LED модули HOKASU с необходимата мощност;
 • захранване (LED драйвер).

На този етап се подготвя и оборудване и инструменти, включително резачка, мултицет, клещи, щипки, поялник с аксесоари и др.

Следващата стъпка е рязането. Рязането на алуминиеви профили и поликарбонатни стъкла се извършва с помощта на специално оборудване за рязане в съответствие с предварително договорен проект.Тогава LED модулите се изрязват и след това се проверяват за къси съединения.

След това идва монтажа. След подготовката на тялото на бъдещата лампа се прави чист стикер на LED лентите. Всички елементи са свързани помежду си чрез запояване. Кабелите с приспособления са запоени към краищата на модулните вериги. Проводниците се извеждат през предварително подготвени отвори, след което се поставят стъкло и тапи.

Последната стъпка е тестване. След свързването на превключвателя и източника на захранване се извършва проверка на производителността на линейната лампа.

Видове тела

В зависимост от желанията на клиента и структурните тънкости на обслужваните помещения, е възможно да поръчате производството на следните видове линейни LED осветителни тела на ниски цени:

 • надземните устройства са фиксирани върху всяка повърхност с достатъчна якост: рафт, стена, таван, багажник, мецанин и др .;
 • висулните устройства са монтирани на вериги, кабели или с помощта на други декоративни устройства със съответната цел;
 • вдлъбнати конструкции се монтират в специални ниши, предварително подредени на тавана, в стената, мебелите и др.

Оптималната дължина на линеен осветител е 2-3 метра. За големи размери трябва да се вземат предвид определени загуби на мощност, които могат да повлияят на комфорта на осветлението в определена зона или в цялото помещение като цяло.

(1 гласа)
Зареждането ...

Добавете коментар