ТОП 5 най-добри мултиварки с функция за печене под налягане

Мултитваркова печка под налягане ви позволява да готвите ястия по-бързо, докато за готвене е необходимо по-малко вода, но в същото време храната все още ще е сочна. Такова устройство също така значително спестява време за готвене, тъй като няма да е необходимо да стоите с часове пред печката и да се уверите, че нищо не избяга и не изгори. Затова за вас направихме рейтинг на най-добрите тенджери под налягане. ТОП 5 включва модели, подбрани по цена и качество, както и много положителни отзиви на клиентите.

REDMOND RMC-PM503

Лидерът на нашия рейтинг е REDMOND RMC-PM503, на стойност около 7 хиляди. Лесен за управление и в същото време притежаващ всички необходими функции, модел, който има много положителни отзиви на клиентите. Що се отнася до характеристиките, те са следните:

  • мощност 0,9 kW;
  • обем на купата 5 литра;
  • електронно управление;
  • брой програми - 14;
  • допълнителни функции: поддържане на топлина, забавен старт.

REDMOND RMC-PM503

 

Ако искате да изберете евтин, но добър мултикоксер, тенджера под налягане, препоръчваме ви да обърнете внимание на тази опция. Единственият недостатък, който открихме, беше липсата на време за готовност. В противен случай бих искал да отбележа бързото готвене и лекотата на използване, както и атрактивния външен вид. Нашата независима оценка е 5 от 5, поради което REDMOND RMC-PM503 е най-добрата мултикукърска тенджера под налягане.

Tefal CY621D32

На втория ред на класацията е малко по-мощен мултикукър (1000 W), цената на който варира от 7000 до 8000. Този модел има 32 автоматични програми и напълно ръчен режим с всички персонализирани параметри. В допълнение искам да отбележа качеството и надеждността на продукта, керамичното покритие на купата, което е много удобно да се грижи и възможността за готвене по Sous-Vide технология.

Tefal CY621D32

 

Отзивите за този модел са положителни, минус е малкият размер на купата - 4,8 литра и малко сложен интерфейс (поради наличието на голям брой програми), според нас това е чудесен модел за домашна употреба.

Moulinex CE 500E32

Този модел е с мощност 1000 W и обем на купата от 5 л, както и 21 функции за удобно готвене. Тя се различава от конкурентите по бързината на приготвяне, храната е вкусна и благодарение на висококачественото незалепващо покритие процесът на грижа за устройството няма да създаде никакви проблеми.

Moulinex CE 500E32

Трябва да се отбележи, че Moulinex CE 500E32 има керамично покритие за купа, а материалът на корпуса е метал. Ако през 2019 г. искате да изберете готварска печка под налягане до 6000, препоръчваме ви да разгледате по-отблизо този член от нашата класация, чиято цена просто съответства на определения диапазон.

ЕНДЕВЪР ВИТА-110

Тази готварска печка под налягане е с по-голям капацитет в сравнение с останалите участници в нашата класация - 6 литра. Мощност 1 kW, което е доста достоен показател. Електронно управление, достатъчно програми (16), готвене на пара е налице. От характеристиките бих искал да подчертая наличието на режима Chef и много атрактивен и модерен дизайн.

ЕНДЕВЪР ВИТА-110

 

Що се отнася до отзивите, те са положителни, клиентите наистина харесват контролния панел. Важен плюс е цената, която за 2019 г. е само 4700. По качество и надеждност - това е чудесен вариант за дома.

Scarlett SC-MC410P02

Е, най-бюджетната тенджера под налягане с много готвач затваря нашата класация - Scarlett SC-MC410P02 на цена 3700. Ако искате да купите мултикукър, но сте ограничени в бюджета или не искате да харчите много пари за покупката на уреда, препоръчваме ви да обърнете внимание на този модел, така че Като компания Scarlett е известна с достатъчно висококачествените си продукти на ниска цена.

Scarlett SC-MC410P02

 

Устройството има 11 програми, мощност 0,9 кВт и 5-литрова купа с двуслойно незалепващо покритие. Тези характеристики са напълно достатъчни за домашна употреба, което се потвърждава от положителните отзиви на клиентите. Следователно, тази многофункционална печка под налягане ще бъде отлична опция в бюджетния ценови сегмент.

С това приключваме нашия независим преглед. Както можете да видите, най-добрите мултикукърски тенджери под налягане на 2019 г. струват не повече от 8000, а можете да намерите за 4 хиляди, което е доста евтино. Надяваме се, че предоставената информация е била полезна за вас при избора на подходящ модел за вашите собствени условия!

Прочетете също:

(3 гласа)
Зареждането ...

Добавете коментар