10 най-добри двукамерни хладилници по отношение на цена и качество

Най-популярното изпълнение на хладилници, които се купуват за дома, е двукамерен модел. Те са доста просторни, но не заемат много място в кухнята. Освен това цената на такива устройства е средна и може да варира от 15 до 100 хиляди. В тази статия ще разберете кои двукамерни хладилници са най-добрите за 2019 година. Оценката се основава на качеството и надеждността на устройствата.

LG DoorCooling + GA-B459 BLGL

Лидерът на нашите ТОП-10 е продукт от LG, на стойност около 33 хиляди. От основните предимства на този двукамерен хладилник бих искал да подчертая:

 1. Енергиен клас A +
 2. Размразяване на хладилника и фризера съгласно технологията на ноу-хауз.
 3. Наличието на зона за свежест.
 4. Общият обем от 341 литра, което е достатъчно за голямо семейство (за 5-6 души).
 5. Атрактивен дизайн.

GA-B459 BLGL

 

В допълнение, той е доста тих, тъй като работи на инверторен компресор, възможно е да надвишите вратата от другата страна, както и функция за супер замръзване. По отношение на качеството и надеждността, това е един от най-добрите двукамерни хладилници, затова ние с увереност препоръчваме този конкретен модел, който заема водеща позиция в нашия рейтинг!

Hotpoint-Ariston RFC 20 S

На второ място е устройството на стойност около 31 хиляди. Хладилникът има почти цялата функционалност, както и лидерът на ТОП. Единственото, в което той е по-нисък, е енергийният клас отдолу (A). В противен случай по отношение на цена и качество това е най-добрият вариант. Ако трябва да изберете надеждно двукамерно устройство от надежден производител, препоръчваме да обърнете внимание на Hotpoint-Ariston RFC 20 S.

RFC 20 S

 

Между другото, в една от нашите статии разгледахме отделно рейтинг на най-добрите вградени хладилници, които също препоръчваме да се запознаете!

Samsung RB-33 J3420BC

Ако сте привърженик на технологията Samsung, препоръчваме ви да обърнете внимание на Samsung RB-33 J3420BC. През 2019 г. цената му е 35 хиляди. Той не е по-нисък от лидера в енергийния рейтинг (клас A +). Освен това има ниско ниво на шум - до 37 dB. Голям брой положителни отзиви показват надеждност, купувачите отбелязват разумния дизайн и лекотата на използване. Ето защо, безопасно препоръчваме Samsung RB-33 J3420BC да закупите.

RB-33 J3420BC

 

Bosch KGN39VI21R

Още едно производител на качествен хладилник - Компания Bosch. Моделът Bosch KGN39VI21R, на цена 49 000, има следните характеристики:

 1. Цвят сребро, материал на корпуса метал и пластмаса.
 2. Енергиен клас A +, което е висок показател за ефективност.
 3. Технология, която не изисква размразяване на фризера и хладилника - No Frost.
 4. Има дисплей.
 5. Общият обем от 366 литра.
 6. Полезни функции: супер охлаждане, супер замръзване, възможност за превишаване на вратата, индикация за температура
 7. Стилен дизайн на калъфа.

KGN39VI21R

 

Определено Bosch KGN39VI21R може да се нарече един от най-добрите двукамерни хладилници на 2019 г. поради многото положителни отзиви от купувачи и експерти. Не срещнахме специални недостатъци в този модел, така че можете спокойно да изберете този случай.

Haier C2F636CFRG

Haier C2F636CFRG е висококачествен и надежден двукамерен хладилник с добър клас на енергийна ефективност (A +), поради което попадна в нашата класация на най-добрите модели. За 47 хиляди ще станете собственик на достатъчно тих, икономичен и атрактивен хладилник в сребрист цвят с възможност за окачване на врати.

C2F636CFRG

 

Това устройство има всички необходими функции, като супер замръзване, дисплей на температура, звукова сигнализация на отворена врата, No Frost за хладилници и фризери. Следователно, той е идеален за домашна употреба.

Gorenje NRK 6192 CC4

Нашият продукт включваше и продукт от Gorenje, който е известен с качеството и надеждността на своите технологии. Gorenje NRK 6192 CC4 се класира в класацията ни поради отличния си клас на консумация на енергия - A ++, технология за ноу-фроз за двете камери и много атрактивната цена от 28 хиляди.

NRK 6192 CC4

Трябва да се отбележи сбит дизайн в бежово. Такова устройство идеално ще допълни всяка кухня, а наличието на функции за супер замръзване и дисплей на температура ще ви зарадва. Ето защо, когато избирате, не забравяйте да обърнете внимание на този модел

 

Indesit DF 5180 W

Indesit DF 5180 W е най-добрият вариант за съотношение цена / качество. Енергиен клас - A, No Frost, функции за супер охлаждане и супер замръзване, както и индикация за температура. И всичко това от добре познатата компания Indesit.

Indesit DF 5180 W

 

Според купувачите, приятен момент беше ниското ниво на шума на оборудването, високото качество на сглобяване и солидния външен вид. Общият обем на камерите е 298 литра, вратите са по-големи. Ако искате да изберете евтин двукамерен хладилник с високо качество, съветваме ви да обърнете внимание на този модел.

ATLANT MXM 2835-08

Преминаваме към бюджетни двукамерни хладилници. ATLANT MXM 2835-08 ще бъде чудесен избор. Обръщаме вашето внимание на факта, че това устройство има електромеханично управление, което, въпреки че не е модерно, все още е по-надеждно.

MXM 2835-08

 

Общият обем от около 280 литра. Размразяване на фризера - ръчно, капково хладилник. Въпреки това, този хладилник е добър вариант за закупуване поради ниското ниво на шума, ниската му цена от 15 000 и големия брой положителни отзиви от клиентите. Всичко това прави покупката му обоснована и целесъобразна, затова препоръчваме тази единица.

Liebherr CT 2931

Този модел е оптимален в цената - само 21 хиляди. Функциите са идентични с предишното устройство, с изключение на това, че енергийният клас е по-висок (A ++), но както знаете, разликата в цените принуди Liebherr CT 2931 да се премести с една линия надолу. Дизайнът е прост и стилен - тялото е бяло. От характеристиките бих искал да подчертая електромеханичното управление и възможността да надвишавам вратата. Отзивите са положителни, така че нашата оценка е 4 от 5.

CT 2931

 

Stinol STN 185 S

Е, и затваря нашата класация на двукамерни хладилници, продукт от компанията Stinol, който става все по-популярен и печели доверие на клиентите. Ако искате да изберете хладилник до 20 хиляди, препоръчваме да обърнете внимание на това устройство.

STN 185 S

 

Stinol STN 185 S има енергиен клас A, стилен сребърен корпус и електромеханично управление. Основната характеристика е функцията No Frost и за двете камери. В рецензиите хората посочват използваемостта и разумността на дизайна, но се оплакват от леко повишено ниво на шума. Доброто качество на достъпна цена, това допринесе за добавянето на този двукамерен хладилник в класацията.

Затова прегледахме списъка с най-добрите двукамерни хладилници. Сега знаете кое устройство е по-добре да изберете според цената, качеството и надеждността, така че не съжалявате, че го купите по-късно!

Също така препоръчваме да прочетете:

(2 гласа)
Зареждане...

7 коментара

 • Zhenechka

  Искаме да подарим такъв Hotpoint-Ariston на сестра ми за сватбата, благодаря за статията) Ще знам повече за него.

  Отговарям
 • Иван

  Нищо като Indesit, подобно на миналото ми, оставих го в друг град, когато се преместих, не можах да го взема. Мисля, че ще го взема

  Отговарям
 • Женя

  Hotpoint красив) бих намерил друг такъв хладилник някъде в магазина при нас, бих го купил, харесвам този вид оборудване като него, изглежда стилно)

  Отговарям
 • Драгун

  Закупен Indesit 4160W, много шумен, но иначе добър за дома

  Отговарям
  • Петър

   Имам точно същия модел indesit и изобщо не мога да кажа, че е шумно. трябва да проверите дали си заслужава, дали повърхността е дори достатъчна. има и специални стойки, казват, че за перални машини, но и за хладилници те често се използват. ако, например, на пода плочка и положена несъвършено

   Отговарям
 • Константин

  и спряхме водовъртеж наведнъж - много добър, особено като се има предвид цената. работи тихо, температурата в клетките е оптимална

  Отговарям
  • Олга

   Това е да. Wirlpool с температура не е странно. И не можете да парате къде да поставите тигана, коричката от лед не е покрита.

   Отговарям

Добави коментар