Проблеми със светлинен превключвател с два ключа в банята и тоалетната

Виктор пита:
Въпрос: Имам превключвател с два ключа в коридора, който включва кухня и тоалетна. Проблемът е следният: включвам тоалетната, след това включвам кухнята, след това изключвам тоалетната - светлината в кухнята угасва. Защо?

Нулата се приближава до превключвателя от дъното на общия терминал и двете, които излизат към електрическите крушки, светват от индикатора, сякаш са две фази, бих искал крушките да изгорят независимо една от друга, как да направите това?

Отговорът на въпроса:
Първо, фазата трябва да стигне до превключвателя - започнете с това, намерете превключвателната кутия и позвънете каква жица отива към превключвателя.

Второ, какви са крушките? Крушки? Може би са неправилно свързани и когато изгорят заедно - да се включват последователно?

Правилно разбрах, че в тоалетната светлината може да бъде включена отделно, а в кухнята отделно, тоест без тоалетната, светлината е изключена? По-долу прилагам диаграма за приблизително това, което сега имате, превключвателят "2", когато се включи лампата "КУХНЯ", изгасва, тя изгасва. Но на теория, когато включите един от клавишите, осветлението в духа на стаите трябва да светне веднага. Може би сте сбъркали малко при писането на въпроса си, но дори и да не, в полето за разпространение ви очаква решение на проблема.

Неправилна връзка на прекъсвача

Как да свържете правилно написаното в тази статия.

Зареждането ...

Добавете коментар