ТОП 10 перални машини с предно зареждане

В една от нашите статии разказахме как да изберем пералня за дома за цена и качество, където отделно бяха разгледани няколко от най-висококачествените модели оборудване. Сега бих искал да се спра по-подробно на този въпрос и да ви дам рейтинг на най-добрите перални машини с предно зареждане. Факт е, че този тип калъфи са по-търсени, защото контролът на функциите и зареждането на прането се извършва в обичайния режим. Поради факта, че в много апартаменти оформлението не позволява да се инсталира стандартна сграда с дълбочина 50-60 см, много жители трябва да купуват тесни модели с дълбочина от 31 до 45 см. Ето защо в нашия рейтинг 5 автомобила ще бъдат тесни, а 5 стандартни, т.е. което ще позволи на всеки да избере за себе си подходящ вариант за цена и качество.

Стесняване

Hotpoint-Ariston RST 702 ST S

Отваря нашия ТОП, пералня на стойност само 20 хиляди (цена за 2017 г.). Разполага с електронен контрол, ниска консумация на енергия (A ++), 16 от най-полезните програми и капацитет до 7 кг сухо пране, което е достатъчно за пълноправно семейство. Лидерът на класацията напълно оправдава цената си, така че рейтингът ни е 5 от 5.

Hotpoint-Ariston RST 702 ST S

Бонбони GV34 126TC2

Второто място в списъка на най-добрите е заето от пералнята Candy GV34 126TC2 на стойност около 18 хиляди. Моделът напълно оправдава цената си, защото той вече има 15 програми, частична защита срещу течове на вода, същия ниско енергиен клас (A ++), барабанът е предназначен за 6 кг спално бельо, а също и барабанът Shiatsu с масажен ефект. Ако не знаете коя тясна машина да изберете до 20 хиляди, обърнете внимание на този представител на класацията. Причината, поради която не го поставихме, е по-ниският капацитет на барабана със същата цена. Не забравяйте, че при оценката се вземат предвид не само цената, но и характеристиките.

Бонбони GV34 126TC2

Indesit BWSD 51051

Техниката Indesit също се слави със своето качество, особено във връзка с перални машини. Този модел разполага с всичко необходимо за домашна употреба: 16 програми, защита от течове, ниска консумация на енергия (A +) и няколко допълнителни функции, като например отмяна на въртящия се цикъл. Дълбочината е само 43 см, така че може да се постави както в кухнята, така и в малка баня. Що се отнася до цената, тя е само 14 хиляди, за които тази пералня може да се нарече най-добрата цена сред моделите с предно зареждане.

Indesit BWSD 51051

Bosch WLK 20246

Друг участник в рейтинга на 45 сантиметра е пералня WLK 20246 от Bosch. За 30 хиляди ще станете собственик на интегриран помощник, който може да измие до 6 кг пране наведнъж. За вас е осигурен избор от 15 програми, което е напълно достатъчно. Работи тихо, резервоарът е пластмасов, има таймер за забавяне. Надеждността на Bosch технологията и разумната цена са основните причини за превръщането на този модел в класацията на най-добрите.

Bosch WLK 20246

Vestfrost VFWM 1241 SL

Добре затваря нашата перална машина TOP-5 от компанията Vestfrost, която е не по-малко популярна днес. Тя има най-малкия капацитет - 5 кг, дълбочина 42 см, 15 програми, пластмасов резервоар и електронно управление.Достатъчно добър вариант за дома, ако сте готови да похарчите за покупката на 30 хиляди. На снимката по-долу можете да се насладите на великолепния дизайн на Vestfrost VFWM 1241 SLL, който зае 5-то място в нашата класация на най-добрите тесни машини за предно зареждане.

Vestfrost VFWM 1241 SL

стандарт

LG FH-4A8TDS4

Моделът FH-4A8TDS4 от LG отваря списъка с най-добрите перални машини с дълбочина до 60 см и ето защо:

 1. Капацитетът е 8 кг сухо пране.
 2. Дълбочина 55 см, с такъв капацитет това е добър показател.
 3. Енергиен клас A +++.
 4. Модерен дизайн.
 5. Наличието на всички необходими програми.
 6. Цената е само 35 хиляди.
 7. Управление от смартфон.

LG FH-4A8TDS4

По принцип за тази цена може да се нарече една от най-добрите перални машини с предно зареждане за 2017 година.

Hotpoint-Ariston RZ 1047 W

Следващото място в класацията заема модел от Hotpoint Ariston. Машината има приблизително същите характеристики, но струва значително повече - около 50 хиляди. От разликите в лидера на класацията бих искал да подчертая товар от 10 кг и функцията за автоматично почистване. Останалите модели са приблизително сходни по характеристики и консумация на енергия. Именно заради цената Hotpoint-Ariston RZ 1047 W получи второто място в нашата ТОП-5.

Hotpoint-Ariston RZ 1047 W

Samsung WW12K8412OX

Ако искате да изберете пералня с дълбочина 60 см, и в същото време, така че да можете да заредите до 12 кг сухо пране, обърнете внимание на Samsung WW12K8412OX. Цената разбира се хапе - цели 73 хиляди през 2017 г., но след това ще станете собственик на доста висококачествени домакински уреди. Това устройство разполага с всички необходими програми за пране на дрехи, както и защита от течове и нисък шум по време на работа. Отделно бих искал да отбележа стилен черен дизайн. Клиентите не подчертават конкретни недостатъци. Общото мнение е, че за парите ви това е доста добър вариант.

Samsung WW12K8412OX

Gorenje W 72ZY2 / R

Уреди от производителя Gorenie е известен със своята надеждност и качество на пране. Относно Gorenje W 72ZY2 / R можем само да кажем, че това е просторна машина (предназначена за 7 кг бельо), с нисък клас на консумация на енергия (A ++) и най-бюджетната цена - само 18 хиляди. Подобно на предишните представители на класацията, тя има всички необходими функции, електронно управление и таймер за забавяне на времето. Много важна разлика е тази пералня без възможност за свързване към централното водоснабдяване. При него идва със 100 литров резервоар. Идеален за вили и села без течаща вода.

Gorenje W 72ZY2

Vestfrost VFWD 1460 S

Добре и затваря нашата класация на най-добрите перални машини на 2017 г. с модел с предно зареждане, на стойност около 54 хиляди. От характеристиките може да се различи доброто качество на сглобяване, наличието на сушене, капацитет от 8 кг, дълбочина 58 см, наличието на всички важни програми и перлен барабан. По отношение на цената и качеството индикаторите са оптимални и, което е важно, не сме срещали конкретни оплаквания относно работата на машината. Въз основа на това, можете заслужено да затворите списъка с топ 10 перални машини с този модел.

Vestfrost VFWD 1460 S

Обръщаме вашето внимание на факта, че съставеният ТОП-10 е изключително наше мнение, което се основаваше на различни показатели, като се започне от цената и завърши с рецензията на клиентите. Надяваме се да се насладите на най-добрите перални машини за предно зареждане на 2017 г., предоставени от нас!

Ще бъде интересно да прочетете:

(1 гласа)
Зареждане...

6 коментара

 • Константин

  oooh .. За жена ми и аз тази тясна Hotpoint от първото място над покрива ще бъде. Страхотен вариант)

  Отговарям
 • Кирил

  В сравнение с други перални машини, сега 14k за Indesit не е достатъчно. Но компанията все пак не е, не е страшно да вземете

  Отговарям
  • Уляна

   Кирил, и не казвай, дори когато нямаш много пари да купиш, изобщо не искаш да взимаш пари и indesit е все още добре позната компания и много им харесва ..

   Отговарям
 • Олег

  Защо изобретяваше колелото, взе Hotpoint-Ariston - и си замълча.

  Отговарям
 • Димка

  зашеметен, разбира се, какви перални машини има! без да се свързвам с централното водоснабдяване) точно както в СССР)) не, моят Virpul е по-модерен в това отношение. всичко е както трябва, майсторът свързан, използваме го без проблеми)

  Отговарям
 • Pavelkalash

  Ако вече конкретно изберете с предно зареждане, има смисъл да вземете този, където люкът е по-голям, ще бъде по-удобно. Hotpoint, разбира се, има най-големите люкове, доколкото си спомням.

  Отговарям

Добави коментар