5 най-добри производители на аспиратори

Изпускателните системи за кухня вече не са лукс или някакъв вариант на специално оборудване. Повечето кухни са оборудвани с тези устройства и търсенето на тях расте. Вече ви казахме как да изберем качулка, където се спряха за кратко на най-надеждните компании, оптимални като цена и качество. В тази статия бих искал да разгледам проблема по-подробно и да ви дам рейтинг на най-добрите производители на качулки за кухнята. Веднага обърнете вашето внимание на факта, че предоставените марки са в нашия списък, защото имат най-положителните отзиви от клиентите, а също така са и лидери на пазара на домакински уреди.

Накратко за страните

Първото нещо, което все пак исках да спра вниманието ви върху самите страни производители, какви са характеристиките на производството на всяка от тях.

Разбира се, немската технология е показател за качество, издръжливост и надеждност. Дори в нашата класация, 2 от 5 фирми са немски (Bosch и Siemens) качулките на това производство отговарят на най-високите стандарти за качество при средна пазарна цена. Дълго време германските марки се славиха с това, че произвежданите от тях устройства няма нужда да бъдат назначавани в сервизен център за период до 10 години или дори повече.

Асортимент от машини

Италианските производители (например Candy) са известни със своя модерен и спретнат дизайн. Няма нищо излишно - практични материали, удобно управление, конкурентна функционалност и разумна цена. Можете да намерите модел, подходящ за вашите финансови възможности. Ценови сегмент - от 3,5 до 35 хиляди. В нашата класация на най-добрите производители на аспиратори има и италианска марка - Elica.

Отделно бих искал да подчертая Испания и Словения, които могат да се похвалят с техните качествени фирми - Gorenje и Asko. Европейските производители са се доказали доста положително от много ъгли: високо качество на сглобяване, модерен дизайн, използване на практични материали, гъвкавост и най-важното - огромна гама от модели. Можете да изберете подходящ помощник за кухнята от 3 до 85 хиляди. С максимална инвестиция ще станете собственик на мощни модерни качулки от островен тип. В класацията можете да видите словенската компания Gorenie.

Говорейки за най-добрите страни производители, не можем да не обърнем внимание на Япония, която отдавна се слави не само с висококачествената си технология за сглобяване, но и с модерните технологии. В някои модели качулки за кухнята има такива функции, които няма да срещнете с конкуренти. Японското качество може да се сравни само с немското, а ценовият им сегмент също е идентичен.

Е, в заключение бих искал да поговорим малко за местното производство. Наскоро на пазара се появиха устройства Hansa, които спечелиха признание и добри отзиви на клиентите за кратък период от време.Разбира се, не е препоръчително да добавяте този производител в нашия TOP-5, като Има по-добри марки, но все пак, ако имате нужда от евтина, но добра изпускателна система, обърнете внимание на гамата Hans. Има много успешни модели, които могат да се конкурират с лидерите на пазара.

Говорихме за страните производители, сега ще решим кои компании за кухненски качулки са най-добрите.

Рейтинг на фирмите

Bosch

Bosch е не само лидер сред производителите на абсорбатори, но и най-добрата компания за съдомиялни машини, както и други видове домакински уреди и дори електрически инструменти. Качулките на Bosch са разположени в средния ценови диапазон, изработени са от висококачествени материали (най-често от неръждаема стомана), имат добри показатели и не са твърде шумни.

Bosch

Моделната гама включва както вградени, така и самостоятелни устройства, с ширина от 30 до 90 см. Към днешна дата можете да намерите значителен брой отрицателни отзиви за продуктите на Bosch, но това не се отнася за аспираторите, тук компанията се опита много и спечели надеждност на пазара.

Gorenje

Както писахме по-горе, словенските качулки могат да бъдат както доста евтини, така и неприлично скъпи. От една страна, това е голям плюс, защото можете да намерите подходящия модел за вашия бюджет, но от друга страна, линията може да не отговаря на най-успешните изпускателни устройства, така че трябва да проучите подробно отзивите за устройството, което харесвате. Като цяло техниката Gorenje, освен високото качество, се слави и с уникалния си дизайн, който може да се превърне в отличие на техническото оборудване на кухнята, като Gorenje DQGA65KR, показано на снимката:

Дизайн от Gorenje DQGA65KR

Елица

Италианският производител Elika е специализиран в производството на по-скъпи качулки за кухнята. Високата цена е оправдана, защото за него купувачът получава не само високо качество на сглобяване, но и многофункционалност, както и добро изпълнение. Освен това дизайнът на моделите Elika винаги радва клиентите: изящни форми, лъскаво покритие, удобно разположение на бутоните. Всичко това прави качулките на Елика едни от най-добрите в света, така че производителят правилно заема 3-то място в нашата класация.

Елица

Препоръчваме ви също да се запознаетенай-добрите двукамерни хладилници по цена и качество!

Siemens

Компанията Siemens всъщност е наравно с Elika и е само малко по-ниска от Bosch. Не е необходимо да рисувате прекалено много: немско качество на изграждане, компанията е в крак със съвременните технологии, успява в производителността и удовлетворява желанията на купувача. Единствената причина за това е едва 4-то място в класацията на най-добрите: строг дизайн в повечето случаи, както и по-висока цена от конкурентите.

Siemens

Шиндо

Е, нашият TOP-5 е затворен от японската компания Shindo, чиито качулки за кухнята са известни с оригиналния си дизайн и иновативни технологии. Shindo не разпознава механичен контрол. Почти цялата модерна гама е оборудвана със сензори. Освен това техниката Shindo е оборудвана с всякакви индикатори, доста икономична е и в същото време на цената не плаши купувачите. През 2017 г. можете да закупите изпускателно устройство Shindo за 3-45 хиляди. Т.е. за всеки има идеално изпълнение. Е, дизайнът също трябва да ви впечатли:

Шиндо

И накрая, препоръчваме да гледате полезно видео относно избора на този тип кухненско оборудване:

Това бяха най-добрите производители на качулки за кухнята. Надяваме се, че предоставената от вас оценка беше полезна и полезна при избора на подходящ модел за вашия дом!

Също така препоръчваме да прочетете:

(2 гласа)
Зареждането ...

2 коментара

  • Дмитрий

    ние имаме качулка, бях сигурна, че е споменато тук, отлично, ако пуша в кухнята през зимата дори всичко е перфектно изтеглено, не само миризмите от готвене

    отговор
  • Сергей

    Странно е, че горещата точка не е в списъка, имам качулката им в кухнята, много мощна

    отговор

Добавете коментар