12 съвета за избор на гирлянда за Нова година

Нова година е любим празник не само за децата, но и за възрастните. За да създадем новогодишна атмосфера, всеки ден украсяваме дома си, превръщайки го в истинска приказка. Изборът на добра електрическа гирлянда е един от най-належащите проблеми, защото те трябва да се комбинират с дизайн и да са безопасни. Ето защо в тази статия ще споделим 12-те най-добри съвета как да изберем гирлянда за коледно дърво за дома или улицата.
 1. Когато избирате продукт, преди всичко обърнете внимание на опаковката. Върху него трябва да е написана цялата основна информация за устройството: производителя, име, капацитет и предназначение. В същото време тази информация се дублира и върху етикет в близост до щепсела. Моля, обърнете внимание, че електрическите гирлянди могат да бъдат за къщата и улицата, както и за украса на коледно дърво, прозорец или стена.Опаковка на руски и китайски
 2. За да изберете добра гирлянда, трябва да разгледате и мощността, от която зависи енергоспестяването. Например, за да украсите коледно дърво у дома, човек трябва да избере електрическа гирлянда с мощност не повече от 50 вата и напрежение в лампата не повече от 26 волта.
 3. Информацията на опаковката трябва да е на руски език, а сертификатът за качество трябва да присъства в кутията. Както сами разбирате, това е малко вероятно, ако решите да изберете китайска евтина гирлянда. В този случай по никакъв начин не сте застраховани от неприятности.Домашен производител
 4. Една добра евтина електрическа гирлянда има поне 3 цвята, от които да избирате, които превключват и мигат в различни режими.
 5. Ако искате да изберете коледна гирлянда, която ще издържи дълго време, не се колебайте да отворите опаковката и да проверите съдържанието преди да купите. Две или три резервни крушки със същата мощност като основния комплект са прикрепени към висококачествени електрически уреди.Многоцветни крушки
 6. Продавачът-консултант е длъжен да провери с вас дали работят всички светлини и режими на превключване. Ако той няма намерение да прави това, тогава го попитайте сами. Ще бъде добре, ако получите гаранция, особено ако искате да купите скъпа гирлянда, а не китайска.
 7. Ако решите да изберете улична гирлянда за Нова година, не забравяйте да се уверите, че тя има защита срещу влага, замърсяване и студ. Не забравяйте, че обичайната "домашна" електрическа гирлянда за улицата няма да работи, ако не планирате късо съединение за празника.Клирънс на улицата
 8. Не знаете как да изберете правилната новогодишна гирлянда за височината на коледното дърво? Размерът ще зависи от това колко висок и обемен е иглолистният ви вид. Преди да отидете в магазина, измерете тези стойности, за да не се объркате. Между другото, дължината на стандартен новогодишен електрически уред (от щепсела до последната крушка) трябва да бъде най-малко 150 cm.
 9. Експертите съветват за малко коледно дърво до 180 см да изберете гирлянд с малки крушки, които могат да мигат като един цвят или няколко. На голямо коледно дърво скъпите електрически гирлянди под формата на звезди, ангели, свещи и т.н. ще изглеждат много красиви. Във всеки случай това е въпрос на вкус и изборът е ваш. Сега производителите предлагат устройства с различни цветове, размери и форми. Можете да потвърдите това на тази селекция от снимки:
 10. Добър избор е да закупите гирлянди с LED лампи, тъй като те са енергоспестяващи, безопасни и издръжливи. Освен това в комплекта можете да вземете красиви дюзи под формата на снежинки или звезди.
 11. Можете да изберете модерни електрически светлини "колан-светлина" и "дюрайт", които са по-подходящи за декориране на прозорци, стени, врати, фасади на сгради и др. Можете да се запознаете с тях на снимката:
 12. Местата, където проводниците са свързани към лампите, щепселът и кутията за превключване на режимите, са така наречените проблемни точки на всяка електрическа гирлянда. Напречното сечение на проводниците на проводниците на гирлянда трябва да бъде най-малко 0,5 mm.kv. Обърнете внимание на изолацията на сърцевините. Е, ако тя ще е дебела.

И накрая, препоръчваме ви да се запознаете с полезни съвети относно избора на електрическа гирлянда във видеото:

Как да изберем безопасна и красива гирлянда

Сега знаете всичко за това как да изберете гирлянда за коледно дърво за дома или улицата. Не забравяйте и мерките за пожарна безопасност. Изключете устройството, когато излизате от апартамента и бъдете изключително внимателни, ако в стаята има малки деца или животни с многоцветни крушки.

Прочетете също:

Как да изберем безопасна и красива гирлянда

(1 гласа)
Зареждането ...

Добавете коментар