ТОП 10 вградени хладилници през 2017г

Ако не знаете кой хладилник да изберем с вграден тип калъф, разумно решение първоначално би било да получите списък на най-надеждните модели според отзивите на клиентите. Въз основа на тази информация можете да заключите коя опция можете да разгледате по-отблизо и коя е по-добре да заобиколите. В тази статия току-що представихме на вашето внимание рейтинг на най-добрите вградени хладилници. Обръщаме вашето внимание на факта, че в нашите ТОП-10 двукамерни модели ще участват, като те са най-популярните днес.

Korting KSI 17875 CNF

Върхът на нашия рейтинг е вграденият хладилник от известната немска компания Korting. Класът на консумация на енергия на KSI 17875 CNF модела е „A +“, има функции на измръзване, супер охлаждане и супер замръзване. Общият обем на камерите е приличен - 260 литра (200/60). Има защита от деца и възможност за превишаване на вратата. Средната цена на хладилник през 2017 г. е 54 хиляди. С такава функционалност и отчитайки качеството на техниката на Кортинг, можем с увереност да кажем, че този модел е най-добрият по отношение на цена и качество.

Korting KSI 17875 CNF

LG GR-N319 LLC

На второ място е друг известен производител на хладилници - LG. Модел GR-N319 LLC струва малко по-скъпо - около 55 хиляди. Тя има малко по-лош енергиен клас (A) и по-малко общия обем на камерата - 248 литра. Едно от предимствата на това устройство е размразяването на хладилника (както и фризера) - No Frost, както и наличието на две зони за свежест. Нивото на шума на този модел също е малко по-ниско - 37 dB. Предвид техническите спецификации и цена, заслужено можете да дадете второ място на LG GR-N319 LLC в класацията на най-добрите вградени хладилници.

LG GR-N319 LLC

Asko RFN2274I

По отношение на характеристиките този хладилник леко надвишава първите двама участници в рейтинга, но ние го присъдихме на третото място само заради едно нещо - цената е твърде висока, която е 100 хиляди. Всичко, което е по-добро от другите устройства, е енергиен клас A ++. В противен случай всички параметри и функционалност са сходни. Разбира се има надплащане за марката и качество на изграждане.

Asko RFN2274I

Liebherr ICUNS 3314

Качеството на Liebher е тествано във времето, поради което 4-то място е заето от модела Liebherr ICUNS 3314. За 51 хиляди ще станете собственик на 262-литров вграден хладилник, оптимален като цена и качество. Предимствата включват електронно управление, система за размразяване No Frost фризер, функцията за супер замразяване и възможността за окачване на вратата традиционна за тази компания. Недостатъците са двусмислени - някои клиенти казват, че хладилникът е малко шумен и не е достатъчно просторен фотоапарат, въпреки че има противоположни отзиви, показващи, че устройството работи почти безшумно.Liebherr ICUNS 3314

Siemens KI39FP60

По-скъп хладилник с вграден тип корпус. Значително предимство на този модел е, че има не само функцията на супер замразяване, но и супер охлаждане. Освен това има зона за свежест и енергиен клас A ++, което е най-добрият индикатор до момента. Ако сте готови да отделите около 115 хиляди, за да купите устройство, съветваме ви да разгледате по-отблизо този вграден модел, който също попадна в класацията на най-добрите за 2017 година.

Siemens KI39FP60

TEKA CI 320

Немският концерн TEKA е специализиран в производството на вградени кухненски уреди. TEKA CI 320, струваща само 60 хиляди, има ниска консумация на енергия (клас A), електронно управление, а също така има зона за свежест. Сред недостатъците можем да различим капковата система за размразяване на хладилното отделение, както и ръчно по отношение на фризера. Запознахме се само с положителни отзиви от клиенти - тиха работа, просторен, надежден. За парите можете спокойно да наречете този вграден хладилник един от най-добрите по цена и качество.

TEKA CI 320

ATLANT XM 4307-000

Срещнахме този модел в няколко подобни оценки и това е логично, защото цената на ATLANT XM 4307-000 е само 23 хил. и това въпреки факта, че хладилникът е вграден, икономичен, има функция за супер замръзване и общият обем е 248 литра. За изключително ниската си цена не се поддава на специална критика. Считаме този модел за най-добрия с ниска цена във връзка с 2016-2017 г.

ATLANT XM 4307-000

BEKO CBI 7771

Доволен от качеството и цената на сглобяване е вграденият хладилник BEKO CBI 7771, който може да се купи само за 32 хиляди. Две камери, зона за свежест, No Frost, антибактериално покритие и общ обем от 242 литра, което е достатъчно за семейство от 3-4 души. Мнението на клиентите е висококачествен модел на адекватна цена, поради което той попадна в нашия рейтинг.

BEKO CBI 7771

Gorenje RKI 5181 KW

Приблизително за същата цена (около 35 хиляди за 2017 г.) можете да закупите по-просторен вграден хладилник от компанията Gorenie. Общият обем на камерата е 282 литра, има зона за свежест, енергиен клас A +, електронно управление и има и функции на замръзване и преохлаждане. Gorenje RKI 5181 KW може да се нарече евтин, но в същото време висококачествен хладилник за дома.

Gorenje RKI 5181 KW

Hotpoint-Ariston BCB 31 AA F

Устройството от Hotpoint-Ariston има подобни функции. Ако имате нужда от вграден модел на висококачествен монтаж, обърнете внимание на този хладилник. Няма да ви изненада с нещо ново: две камери, консумация на енергия от клас A +, No Frost и доста просторни отделения с общ обем от 257 литра. Друго предимство е много ниското ниво на шума, което е само 39 dB.

Hotpoint-Ariston BCB 31 AA F

В допълнение към списъка

В крайна сметка бих искал да кажа няколко думи за най-добрия вграден еднокамерен хладилник, както и за модела Side by Side. Въпреки че не принадлежат към нашата класация, все пак трябва да знаете кои хладилници, инсталирани в кухнята, също са с високо качество днес.

Отстрани можете да считате за най-добрите Liebherr SBS 66I3, на стойност около 220 хиляди. Общият обем на камерите е 500 литра, което е повече от достатъчно. Този Liebherr има всички най-полезни функции, от No Frost до дисплея на температурата. Освен това има зона за свежест и също толкова важно, енергийният клас A ++. Добра инвестиция предвид качеството на технологията Liebherr.

Liebherr SBS 66I3

Но според нашия рейтинг може да се счита за най-добрият еднокамерен модел Bosch KUL15A50чиято цена не надвишава 40 хиляди. Ако търсите вграден хладилник за офиса или за един човек, обърнете внимание на този Bosch, чийто обем е 125 литра. Добро качество на сглобяване, има супер замръзване и освен това можете да надвишите вратата от другата страна. Компактен, висококачествен, евтин - това можете да кажете за това устройство.

Bosch KUL15A50

Така че ние предоставихме рейтинг на най-добрите вградени хладилници. Ако информацията е била полезна за вас, не забравяйте да я споделите с приятелите си, като щракнете върху съответния бутон под статията!

Ще бъде интересно да прочетете:

(2 гласа)
Зареждане...

6 коментара

 • Ирина

  Имах вграден хладилник Hotpoint-Ariston BCB 31 AA F. Той работеше само три години. Сега не знам кой да избера ...

  Отговарям
  • Юлия

   Имам такъв хладилник от 4 години. Сменихме клапана, после компресора, сега той работи без прекъсване - похарчихме 13 tr.Господарят прави безпомощен жест - препоръчва да се отървете

   Отговарям
 • Игнат

  Странно, аз работя с Hotpoint повече от пет години, нямаше проблеми. Може би имате дефект

  Отговарям
 • AnnaBebeshina

  И как харесвате Indesit? те също изглеждаха добре вградени и на цена много по-евтина ..

  Отговарям
  • Албина

   имаме вграден Indesit, много готин! Мечтая за такъв хладилник отдавна) хубаво е, когато мечтите се сбъдват без разрухата на цялото семейство))

   Отговарям
 • Lena

  Качествен и евтин вграден хладилник си струва да разгледате Whirlpool. направихме го наведнъж и сме много доволни от покупката)

  Отговарям

Добави коментар