ТОП-10 вертикални прахосмукачки на 2017г

Безспорното предимство на прахосмукачките с вертикално паркиране е възможността за компактно съхранение, наличието на батерия (при някои модели), което прави процеса на почистване още по-опростен, както и стилен дизайн. В тази статия искаме да ви дадем рейтинг на най-добрите вертикални прахосмукачки. Всички модели са с оптимално качество, надеждност и цена. Веднага обръщаме вашето внимание на факта, че цената на ТОП-10 участници варира, което ви позволява да изберете подходящия вариант, като се съсредоточите върху собствения си бюджет!

Dyson DC51 Многоетажни

Първият представител на нашия ТОП е създаването на най-добрия производител на прахосмукачки - компанията Dyson. Разбира се, цената е доста висока - в рамките на 40 хиляди, но заслужава да се отбележи, че това е елитен производител на оборудване, така че всъщност не трябва да се притеснявате за качеството на сглобяване, както и за дълготрайността на оборудването. Сред характеристиките на многоетажните етажи на Dyson DC51 бих искал да подчертая 0.8-литров циклонен филтър, наличието на турбо четка, допълнителни дюзи в комплекта, както и химическо чистене.

Dyson DC51 Многоетажни

Освен това трябва да се отбележи, че съдейки по прегледите, тази вертикална прахосмукачка е удобна за контрол, а силата на засмукване е достатъчна, за да почистите напълно килимите дори от косата. Разбира се, даваме първо място в класацията на най-добрите на Дайсън.

Philips FC 7088

След Dyson идва вторият кандидат за номинацията на най-добрата цена и качество - вертикална прахосмукачка Philips FC 7088. Цената е приблизително същата - в рамките на 33 хиляди. Обемът на циклоновия филтър е малко по-малък (0,65 l), но в същото време този модел може да извършва не само сухо, но и мокро почистване.

Philips FC 7088

В допълнение искам да подчертая, че Philips FC 7088 е окабелен, дължината на кабела е 8 метра. Както и предишният представител на класацията, това устройство има турбо четка в комплекта, което значително опростява процеса на почистване.

Tefal TY8813RH

На трето място е Tefal TY8813RH, който има много положителни отзиви от клиентите. Оптимални характеристики за почистване на къщи и апартаменти: циклонен филтър на пода, литър, 35 минути живот на батерията, има регулатор на мощността и фин филтър.

Tefal TY8813RH

Отделно бих искал да отбележа, че тази вертикална прахосмукачка добре отстранява отломките в ъглите, е доста проста за почистване и в същото време удобна за употреба.

Dyson V6 Total Clean

Друг Дайсън, без който е невъзможно да си представим рейтинга на най-добрите вертикални прахосмукачки с циклонен филтър. Предимството на този модел е, че е безжичен. Батерията издържа 20 минути, което е достатъчно за почистване на апартамента. Има регулатор на мощността, няколко полезни дюзи (включително турбо четка), теглото е малко - 2,3 кг. Сред недостатъците бих искал да отбележа не особено удобното почистване на филтрите, както се вижда от многократни прегледи на тематични форуми.

Dyson V6 Total Clean

Ако искате изберете прахосмукачка за дома до 40 хиляди и в същото време гледате версия с вертикално паркиране, този представител на рейтинга няма да ви разочарова, защото Не забравяйте, че производителят е Dyson.

VITEK VT-8103

Търсите евтина вертикална прахосмукачка, която работи на 220V? Съветваме ви да обърнете внимание на VITEK VT-8103.

VT-8103

Всмукателната му мощност е 350 вата, което може да се нарече доста висока скорост. Трябва също да се отбележи, че дължината на кабела за този модел е 6 метра, това е достатъчно за удобно почистване на стаята. Сред допълнителните характеристики можем да различим наличието на електрическа четка в конфигурацията и 4-степенна филтрационна система. При всичко това цената на VITEK VT-8103 е само 6300.

Bosch BCH 6ATH25

Разбира се, като се има предвид рейтингът на най-добрите модели вертикални прахосмукачки, няма как да не се уточнят представителите на линията Bosch. Безжичният модел BCH 6ATH25 е способен да работи до един час без презареждане, има 3 нива на мощност, модерен дизайн, наличие на турбо четка и циклонен филтър.

Bosch BCH 6ATH25

Ергономичността, високата производителност и лекото тегло са основните предимства на Bosch. Цената не надвишава 16 хиляди, което също е плюс.

Tefal TY8875RO

Алтернатива на участника в оценката, представен по-горе, е вертикална прахосмукачка от компанията Tefal.

Tefal TY8875RO Вярно, че е с батерия, има регулатор на захранването на дръжката, стилен дизайн и за разлика от Bosch BCH 6ATH25, този модел има фин филтър, който е не по-малко важен. Цената е малко по-висока, около 16500. Останалите отзиви са положителни, качеството е високо.

Vax U86-AL-B-R

Компанията Vax е специализирана в производството на домакински прахосмукачки и се е наложила доста добре на пазара на домакински уреди. Моделът U86-AL-B-R донякъде напомня дизайна на Dyson. Тази вертикална прахосмукачка работи на батерия, животът на батерията достига 50 минути, което е достатъчно за почистване на просторна къща, да не говорим за апартамента.

Vax U86-AL-B-R

Сред другите характеристики бих искал да отделя смукателна мощност от 175 W, възможността за свързване на електрическа четка, фин филтър и наличието на няколко четки в комплекта (за полирани подове и за почистване на мека мебел). Цената хапе малко - колкото 25 хиляди.

АРНИКА Мерлин

Е, обръщаме се към евтините вертикални прахосмукачки, които също имат място в нашата класация на най-добрите. За 3500 ще станете собственик на бюджетен, но доста продуктивен домашен помощник, който включва турбо четка и 6-метров кабел.

АРНИКА Мерлин

Удобно, лесно за грижи и освен това компактно, всичко това може да се каже за ARNICA Merlin. Сред недостатъците бих искал да подчертая само повишен шум по време на работа, в сравнение с предишни прахосмукачки от нашия ТОП 10.

Gorenje SVC 240 W

Затваря нашата класическа вертикална прахосмукачка от компанията Gorenie. Цената му е само 6 хиляди, докато моделът е оборудван с контейнер за прах с вместимост 0,4 литра, фин филтър, турбо четка и смукателна мощност от 100 вата. Това е доста добра бюджетна опция, в допълнение към Gorenje SVC 240 W можете да намерите много положителни отзиви, които показват, че е лесно да се грижите, поддържате и разбира се в експлоатация.

Gorenje SVC 240 W

Както можете да видите, в статията бяха предоставени модели на различни цени и функции. Всички те обаче са с оптимално качество и надеждност, само всеки от своя клас. Надяваме се, че сте се насладили на нашата класация на най-добрите вертикални прахосмукачки за дома през 2017 г.!

Ще бъде интересно да прочетете:

(7 гласа)
Зареждането ...

Един коментар

  • Николас

    Когато статията беше написана, прахосмукачките Dyson V8 се появиха само, така че те не са в класацията. Но те са най-добрите от батерията на Dyson, времето за работа е увеличено до 40 минути, мощността също е увеличена в сравнение с предишните модели. Системата за почистване на контейнерите стана по-удобна.
    Ако не за цената, то V8 ще заеме първо място в класацията.

    отговор

Добавете коментар