ТОП-10 етажни климатици за дома и апартамента

Предимството на мобилните (или както ги наричат ​​още и монтирани на пода) климатици е, че те са доста лесни за инсталиране, което е особено важно, ако не е възможно да се инсталира система за разделяне на стени. В допълнение към това, модели без въздуховод могат да се преместват от стая в стая, което също е полезно, а понякога и много популярно. Друго предимство на устройствата, стоящи на пода, е цената, която е с порядък по-ниска от колелките, монтирани на стена. В тази статия ще предоставим читатели електрическа площадка класиране на най-добрите мобилни климатици за апартамент през 2017 година. Нашите ТОП-10 включват устройства, които са с оптимално качество, надеждност и функционалност, които са получили много положителни отзиви от клиентите.

Electrolux EACM-14EZ / N3

Първото в списъка е устройството от компанията Electrolux - EACM-14EZ / N3, на стойност около 18 хиляди. Този монтиран на пода климатик работи само за охлаждане, въпреки че е осигурен допълнителен режим на вентилация. Сред предимствата бих искал да подчертая наличието на дистанционно управление, таймер и възможността за автоматично отстраняване на кондензат.

Electrolux EACM-14EZ / N3

Това мобилно устройство е достатъчно за охлаждане на офиса или няколко стаи в апартамента, защото обслужваната площ е колкото 40 кв.м. Сред недостатъците бих искал да подчертая леко повишен шум по време на работа, както и необходимостта от свързване на въздуховод.

Аероник AP-09C

Второто ниво на нашия рейтинг е заето от бюджетния мобилен климатик от Аероник. От предимствата, разбира се, се отличават ниската цена (около 19 хиляди през 2017 г.), доброто охлаждане и дренаж на апартамента, както и простата работа. Освен това клиентите наистина харесват дизайна на калъфа, който ще се побере почти във всеки интериор.

Аероник AP-09C

От минусите, според отзивите на клиентите, бих искал да подчертая липсата на правилно отопление, както и повишен шум по време на работа. Ако искате изберете домашен климатик до 20 хиляди, ще бъде доста трудно да се намери преносим модел с по-добри показатели с добро качество на сглобяване.

Timberk AC TIM 07C P6

Този мобилен климатик също е в ТОП поради бюджетните разходи и високата надеждност. По отношение на функциите на Timberk, AC TIM 07C P6 се различава от предишния участник в класацията по мощност (2050 W, а не 2600 W), поради което също е малко по-нисък в списъка. Заслужава обаче да се отбележи, че цената е малко по-малка - около 15 хиляди.

Timberk AC TIM 07C P6

Бих искал да отбележа, че от повишен шум такова устройство е по-добре да изберете за лятна резиденция или офис. Поставянето му в спалнята през нощта не е добра идея, освен ако не спите в тапи за уши.

Ballu BPAC-12 CE

Този мобилен климатик има следните характеристики:

  1. Работи само за охлаждане.
  2. Има режим на вентилация.
  3. Работи се от дистанционното управление.
  4. Има таймер.
  5. Touch управление.
  6. Можете да регулирате посоката на въздушния поток.
  7. Удобна система за закрепване на въздуховод от "лесен прозорец".

Ballu BPAC-12 CE

Освен това средната цена е около 19 хиляди., Ако искате да изберете по-мощен и функционален преносим климатик и в същото време не се интересувате от функцията за отопление, препоръчваме ви да разгледате по-подробно прегледа на Ballu BPAC-12 CE, чиято мощност е 3,3 кВт.

Общ климат GCP-09ERA1N1

Цената на този мобилен модел е малко по-висока от 12 хиляди, така че в класацията на нискотарифните подови климатици през 2017 г. той също има място, като се има предвид, че това е General Climate.

Общ климат GCP-09ERA1N1

Мобилният бонбон работи както за отопление, така и за охлаждане. Освен това има вентилационен режим, дистанционно управление, таймер, 3 скорости, функция за запаметяване на настройки, а също и анион генератори. В допълнение бих искал да отбележа способността на климатика да диагностицира самостоятелно неизправности. Както винаги, недостатъкът е високото ниво на шум и леко остарял дизайн може да бъде отделен отделно. Ако искате да изберете мощен климатик на пода за апартамент или къща, съветваме ви да обърнете внимание на този представител на класацията.

De´Longhi PAC N81

Искате да си купите машина за малка стая, но не знаете коя е по-добра? Препоръчваме ви да се запознаете с De'Longhi PAC N81, който при своята евтина цена (21 хиляди) може да се охлади до 20 кв.м стая. От полезните функции е възможно да се разгледа възможността за дистанционно управление от дистанционното управление, както и режимът на самодиагностика на неизправности. Минус - работете само върху охлаждането.

De'Longhi PAC N81

Според характеристиките на De’Longhi PAC N81, той не се различава от предишния участник в класацията, така че той справедливо получава 6-то място в списъка на най-добрите мобилни климатици.

Zanussi ZACM-07 MP / N1

Също така може да се охлади до 20 кв.м. помещения, което е напълно достатъчно за малък офис или стая в апартамента. Цената на подов климатик е една от най-ниските в тази класация - само 13 хиляди.

Zanussi ZACM-07 MP-N1

Въпреки това устройството е оборудвано с контролен панел, таймер, висока ефективност и контрол на скоростта. Няма режим на отопление, но има охлаждане, вентилация и отводняване. Сравнително ниското ниво на шум (45 dB) може да се дължи на предимствата на мобилния климатик. Не открихме специални недостатъци в Zanussi ZACM-07 MP / N1, предвид изключително ниската цена.

Bimatek AM401

Приближавайки се до края на класацията, бих искал да осигуря един от най-скъпите модели - Bimatek AM401. Въпреки факта, че характеристиките на този климатик, монтиран на пода, не са по-добри от останалите участници в ТОП-10. От положителните страни искам да отбележа доста висока мощност, наличието на режими за вентилация и отводняване, както и контролен панел. От недостатъците основното е високата цена - около 28 хиляди, и в същото време липсата на режим на отопление.

Bimatek AM401

Ако имате нужда от мобилен климатик в стаята и в същото време цената не е ограничаващ фактор, погледнете това устройство. Стилен дизайн и удобни контроли са друго значително предимство.

Jax ACM-09BHE

Jax е австралийска марка, чиито продукти се произвеждат в Китай. Моделът Jax ACM-09BHE струва 17 500, докато подобно на останалите участници в класацията на мобилните климатици, това устройство има средна мощност от 2,6 кВт. Освен това има възможност за управление от дистанционното управление, таймер и режим на източване.

Jax ACM-09BHE

Има малко отзиви за този модел, като тя не е достатъчно популярна на пазара. Това, което знаем за Jax ACM-09BHE обаче е неговата добра конструкция и стилен дизайн. Сред недостатъците се отличават висок шум по време на работа (до 54 dB), както и силно загряване на гофрирането, в резултат на което охладеното помещение се нагрява леко.

Общ климат GCP-09ERC1N1

Е, нашата компания General Climate затваря нашата класация за най-добрите климатици за под. Цената е 18000. Има режим на таймер и дренаж, както и дистанционно управление. Нивото на шума е средно - около 50 dB. Сред предимствата бих искал да подчертая наличието на режим на вентилация, функция за съхранение на настройки и интересен дизайн.

Общ климат GCP-09ERC1N1

Що се отнася до недостатъците, основните от тях са висок шум по време на работа, късо гофриране, което се доставя с комплекта и лошо охлаждане.

Затова прегледахме най-добрите мобилни климатици. Надяваме се рейтингът ни да е полезен и вие успяхте да изберете правилния модел от 10 предоставени!

Ще бъде полезно да прочетете:

(3 гласа)
Зареждането ...

Добавете коментар