ТОП 5 най-надеждни телевизионни компании

Вече ви разказахме за как да изберем телевизор за дома, Днес бих искал най-накрая да затворя този въпрос, като предоставям рейтинг на най-добрите производители на телевизори. Всички изброени по-долу компании са не само добро качество на сглобяване, но и широка гама от модели, както бюджетни, така и скъпи!

Съдържание:

Samsung

Със сигурност най-добрият производител на телевизори е Samsung. От 2010 г. корейският индустриален концерн стартира производството на своите цифрови технологии, така че сега можете да закупите многофункционален, тънък телевизор за малко пари. Телевизионната технология Samsung се счита за най-популярната сред всички слоеве от населението. Най-добрият им 32-инчов модел се счита за устройство с LCD дисплей и LED подсветка - Samsung UE32K5500AU, което може да бъде закупено за 24 хиляди през 2017 година.

Samsung

Сред предимствата на производителя трябва да изтъкнем и наличието на голям брой сервизни центрове в градовете, както и удобния интерфейс за Smart TV. Недостатъкът е, че цветовете на някои дисплеи са твърде ярки, но този проблем почти е елиминиран.

Sony

Втората позиция в нашия рейтинг е заета от не по-малко популярния производител на домакински уреди - Sony. Основните, отличителни предимства на телевизорите на тази японска марка са изискан дизайн, добро качество на сглобяване (тъй като те се сглобяват в Словакия) и многофункционалност на почти всички съвременни модели.

Sony

Сред недостатъците трябва да се отбележи леко повишена цена на оборудването, в сравнение с лидера на нашия рейтинг - Samsung. Това се дължи на факта, че монтажа е словашки или Мала Азия. Като цяло, ако нямате доверие на местния производител, е по-добре да преплатите малко и да изберете телевизор Sony, който заема второ място в нашия рейтинг.

LG

Затваря нашия TOP 3 е друга корейска компания за домакински уреди, която също попадна в рейтинг на производителите на перални машини, Марката LG е известна с факта, че всички продукти са с оптимална цена и качество. Т.е. ценовият сегмент е в средата между луксозни и бюджетни марки. Определено предимство на LG телевизорите е най-добрата 3D и директна LED подсветка.

директно LED

LG

Philips

Придвижвайки се до края на класацията, трябва да подчертаем още една добра марка телевизори - Philips. LED осветлението Ambilight, което можете да видите в примера със снимките по-долу, се счита за визитна карта на телевизионното оборудване на тази марка.

Подсветка на Ambilight

В допълнение, производителят Philips попадна в нашия рейтинг от 2017 г. поради факта, че гамата от телевизори има широк спектър от функции за сравнително ниска цена. Единственото нещо, което разваля мнението на тази марка, съдейки по отзивите на тематичните форуми, менюто на екрана на Philips се забавя малко. Но отново отрицателните отзиви за Philips могат да бъдат намерени в малка част.

Panasonic

Оставихме последната стъпка в ТОП 5 за популярната марка на цифрови технологии - японската компания Panasonic. Както в ситуацията с Philips, телевизорите Panasonic принадлежат към категорията на доста надеждни на не толкова висока цена. Доброто качество на картината и модерен дизайн оставят само положително впечатление на марката.

Panasonic

Така че ние предоставихме рейтинг на най-добрите производители на телевизори.Обръщаме вашето внимание на факта, че основният критерий, по който сме избрали място за всяка марка, е средната стойност между цена и качество. Разбира се, телевизионното оборудване на Sony се счита за най-надеждното в света, но е трудно да го наречем бюджет, когато можете да закупите по-модерен модел от Samsung за същите пари.

Подобни материали:

(7 гласа)
Зареждането ...

11 коментара

 • Алексей

  Защо надеждни филипи, работих 5 години, обаждам се на сервизите, за да разбера, че Philips веднага изпраща кой е забулен, И всички телевизори диагностицират безплатно Philips за 1000, взеха един, за да кажат, че матрицата е покрита, тоест я изхвърли.

  отговор
  • Светлана

   LG също работи 6 години и почина. Пристигнал майсторът, взел 600 и казал да го изхвърли. Това е качеството и надеждността !!

   отговор
 • Ярослав

  1.Panasonic
  2.Sony
  3.LG
  4.Samsung
  5.Philips
  Вашата оценка не е вярна! За да потвърдите това, просто отидете на всяка основна услуга за ремонт на телевизори. Вашият така наречен TOP5 най-вероятно е по поръчка и е платен щедро от производителя, който кацна на първо място. Моят Samsung UE48H5000 дори не работеше 3 години

  отговор
 • Елдар

  Броят на телевизорите в ремонт не означава нищо. Продава се например 100 хиляди модела A с 1% отхвърляне и 20 хиляди модела B с 5% отхвърляне. В ремонта ще бъде един и същ номер с различно качество.
  Аз лично наскоро се разочаровах от LG. Два различни телевизора от един и същ производител и редовно променят номера на каналите спонтанно.

  отговор
 • Игор
  отговор
 • Сергей

  Не знам за телевизорите, но имах DVD плейър на Philips, който работи отвратително, може би просто го получих, сега не купувам нищо от тази марка.

  отговор
 • Дмитрий

  Samsung 5-та серия - на минусите отвратително възпроизвеждане на цветове, токсични цветове, слаб софтуер. Актуализиран е фърмуерът на кабела - аз получих тухла (няма нови основни платки. Няма нови) Да открия, че основният и tcon съвпадат все още е удоволствие. От плюсовете изглежда като звученето на нормите.

  отговор
 • Yapoeets

  PHILIPS - ОТПАДЕТЕ все още един!
  LG - евтино = не много добро качество.
  SAMSUNG: 0) по-добър от LG
  SONY - цената е недостатъчна, а качеството е като това на Samsung.
  НАЙ-ДОБРИЯТ СВЯТ до ден днешен ШАРП.
  И не е, че имам (през 2009 г. платих 3000 долара за това) 9 години минаха, разбивката е 0!

  отговор
 • Олег

  Няма идеална телевизия. От LCD телевизор цялата шлака. OLED време за избор. LG вече има адекватна цена за тях, а софтуерът работи плавно и без повреди. А Sony купува матрицата от LG вече втора година, но те не могат да предоставят адекватна цена.

  отговор
 • Иван

  Samsung 7 серия работи в продължение на 2,5 години и взе всичко, за да поправи 18 ленти диоди на всяка лента, 4, 5 диода изгори матрицата премахна контура разпръснати майстор каза, че цялата дънна платка само телевизор струва 90 хиляди качество, нито какво

  отговор
 • Александър

  Работя като телемастер от 1985 г. Винаги се считат за най-надеждните Panasonic и Sony. Най-новите модели LCD телевизори имат проблеми с подсветката. В горните марки на телевизора този проблем е много рядък.

  отговор

Добавете коментар