Осветление в спалнята - тенденции през 2017г

Спалнята е стаята, в която прекарваме почти повечето от свободното си време, когато сме вкъщи. На това място е приятно не само да си починете от тежък работен ден и да спите добре, но и да прочетете интересна книга, да гледате филм или да седнете в Интернет. Много е важно светлината да отговаря на всички наши изисквания: тя е мека, приятна и в същото време достатъчно ярка. За ваше удобство предоставяме преглед на най-добрите идеи с фото примери за осветление в спалнята.

таван

Нека започнем с основната, т.е. таванно осветление. Ще бъде стандартната опция, която скоро няма да загуби своята актуалност монтаж на полилей или прожектори. Какъв вид осветление е просто необходимо за спалнята и кой полилей да избера? Тук няма категоричен отговор, всичко зависи от вашия вкус. В същото време трябва да се отбележи, че привържениците на класическия стил са по-склонни да изберат полилей, а феновете на минимализма и всичко модерно, като прожекторите.

Една от тенденциите на 2017 г. за спалня в апартамент, къща или вила се счита за точково осветление под „звездното небе“. В този случай изобщо можете да направите без полилей. Въпреки това, много съвременни дизайнерски идеи все още съчетават 2 варианта на тавана светлина. По средата на стаята е окачен полилей, а по периметъра са разпределени прожектори. Ако сте собственик на окачени тавани, можете също така красиво да украсите стая с LED лента.

Предлагаме ви да се запознаете с идеите за снимки за осветление на тавана в спалнята:

стена

Стенните светлини са стилна идея, която ще придаде особен чар на вашия интериор. Те са монтирани над леглото и са чудесни за вечерно четене на книги и създаване на уютна атмосфера. Трябва да купите комплект лампи за стенни стени или стенни лампи от 2 еднакви копия. В магазините можете да намерите продукти за всеки вкус, различни форми и размери.

За вдъхновение ви съветваме да разгледате интересни снимки от интериора на спалнята със стенно осветление:

десктоп

Можете също така да поставите красиви нощни лампи на тоалетката. Те, както в случая с бра и подови лампи, са подходящи за четене на книги и са част от комбинация от осветление.

Такива лампи ще бъдат най-уместни, ако искате да направите спалня в класически стил. Кристал, със стар абажур, под формата на канделабър - изборът е просто огромен! Има подходящи опции за всеки друг интериорен дизайн.

Как да организирате нощното осветление, можете да научите от тези примери за снимки:

Опции за подсветка

И така, разбрахме основните видове осветление в спалнята, друга интересна тенденция през 2017 г. е инсталирането на различни осветителни тела. LED лампи могат да се използват за подчертаване на всеки елемент от интериора - картини, огледала, шкаф или панели. В същото време самите лампи са монтирани в опънат таван, таван, изработен от гипсокартон или в пода.

Понякога дори създават специална ниша на главата на леглото, в която са инсталирани LED лампи. Това придава на помещението специален уют поради приятното и ненатрапчиво осветление. Всички тези малки неща могат да направят вашата спалня уникална, със своето специално настроение и стил.

Можете да видите красиви идеи за декоративно осветление на следните снимки:

Как да направите осветлението в спалнята, можете също да разгледате предоставените видеоклипове:

Експертно мнение

Преглед на осветлението на спалнята

Идеи за снимки

В заключение представяме на вашето внимание красиви снимки от идеята за правилно осветление на спалнята, въз основа на нейния специален стил:

Прочетохте преглед на най-добрите идеи с фото примери за осветление в спалнята. Не забравяйте, че тази стая е вашето кътче за спокойствие и комфорт, затова е толкова важно светлината в нея да е релаксираща, мека и комбинирана. За щастие, сега има огромен избор от различни лампи за всеки вкус! Остава само да решите в какъв стил искате да направите спалнята си и да започнете работа!

Прочетете също:

Експертно мнение

Преглед на осветлението на спалнята

(1 гласа)
Зареждането ...

Добавете коментар