Преглед на роботочистачката Cleverpanda i5

Ако решите да изберете многофункционална прахосмукачка за роботи за почистване на вашата къща или апартамент, но не знаете на кой модел да дадете предпочитание, съветваме ви да обърнете внимание на модела Cleverpanda i5. Тялото на робота има стилен дизайн, който печели женските сърца в червено или златисто. Мъжете харесват този модел с технологичен външен вид. Характеристики на роботната прахосмукачка Cleverpanda i5 Мога да се съревновавам с аналози от премиум производители (същият iRobot), така че в тази статия предоставихме преглед на тази роботизирана прахосмукачка.

Снимка Panda i5

Да започнем с дебелината, която Cleverpanda е намалила до минимум 5,9 см. Благодарение на това роботът може да извършва почистване дори на най-недостъпните места, например, под някои мебели. Освен това бих искал да отбележа наличието на странични четки, чиято форма ви позволява да премахвате не само ъглите на стаите, но и зоната по стените. В същото време боклукът не се разпръсква по време на почистването, както често се случва с други роботизирани прахосмукачки.

Сред другите предимства на Cleverpanda i5 бих искал да подчертая:

  1. Достатъчно мощна литиево-йонна батерия, чийто капацитет достига до 7000 mAh. Какво е по-важно - батерията може да се зарежда до 1000 пъти и това значително удължава експлоатационния живот на прахосмукачката (3 пъти в сравнение с литиеви или никелови батерии).
  2. Високоефективен двигател, чиято мощност достига 125 W, което несъмнено подобрява качеството на почистване. Трябва да се отбележи, че декларираният експлоатационен живот на електродвигателя е 5 хиляди часа работа и това е многократно повече от повечето роботизирани прахосмукачки на пазара днес.
  3. Площта за почистване на такса е приблизително 240 квадратни метра. Това е достатъчно за пълното почистване на просторна къщичка, да не говорим за апартамент или частна къща.
  4. Робот прахосмукачката Cleverpanda i5 работи почти безшумно (45 dB). В сравнение с аналозите нивото на шума на някои достига 60 dB.
  5. Контейнерът за събиране на боклук има горно местоположение, което ви позволява да получите контейнера без разсипване на мръсотия. Много купувачи отбелязват удобството при използването на робота.
  6. Програмата включва няколко опции за почистване: автоматично, спирално, ръчно, таймер, почистване на ъглите и др.
  7. Cleverpanda i5 е оборудван с HD камера, която е необходима не само за навигация на прахосмукачката, но и за контрол на качеството на почистване - активният режим на снимане ви позволява да се свържете към системата чрез смартфон и „да видите през очите на робота“.
  8. Говорейки за управление, можете да задавате команди на робота чрез Wi-Fi от всяка точка на света, с което не всички аналози от премиум клас могат да се похвалят.
  9. Друго важно предимство на робота Cleverpand е мокрото му почистване. Тази прахосмукачка за пране може да измие всяка модерна подова настилка благодарение на комбинираната микрофибър и специална дюза.
  10. И накрая, искам да отбележа далеч от най-новото предимство - двугодишен гаранционен срок, което потвърждава доброто качество на производителя.
(2 гласа)
Зареждането ...

Добавете коментар