5 най-добри електрически чайника през 2019 година

Електрическата кана е интегрален домакински уред, така че трябва да подходите към нейния избор отговорно. Към днешна дата има много фирми и модели на тези устройства, така че можете да изберете правилната опция за конкретни условия. В допълнение, съвременните модели могат да бъдат оборудвани с някои функции, които ще улеснят използването на устройството и ще го направят още по-безопасно. В тази статия ще разгледаме най-добрите електрически чайници за дома. Нашата класация за 2019 г. ще ви помогне да разберете как да изберете най-добрия чайник по отношение на качество и надеждност.

MIE Smart чайник

Отваря нашия ТОП-5 умен електрически чайник за любителите на чай и билкови напитки. Този модел има автоматично изключване при сваляне от стойката, функцията за поддържане на температурата до 8 часа, регулатор на температурата (13 режима, от 40 до 100 градуса), много автоматични програми и, което е най-необичайно, възможност за гейзерно варене. Това е необичаен метод, който разкрива всички нюанси на чая. Разбира се, за 8 хиляди (средната му цена) това е един от най-добрите електрически чайници на 2019 г., за което свидетелстват и много положителни отзиви в Интернет. Нашата оценка е 5 от 5 по качество и надеждност.

MIE Smart чайник

 

Redmond RK-G1302D

На второ място е електрическата кана Redmond, която не е много по-лоша по функция. Устройството е оборудвано със защита срещу включване без вода, 5 температурни условия в диапазона от 60-100 градуса, функция за поддържане на температурата до 2 часа. Цената на този модел е по-ниска - около 4 хиляди. Материал: метал, стъкло. Стилен дизайн, точно изпълнение на случая. За цената и качеството тази опция също е оптимална, така че ако не знаете коя електрическа кана да изберете, така че не съжалявате да я купите по-късно, не забравяйте да обърнете внимание на този участник в рейтинга.

Redmond RK-G1302D

 

Колекция Philips HD9359 Avance

На трето място е доста интересен модел от добре познатата компания Philips. Ако харесвате по-класически чайници в дизайна, този модел е чудесен вариант. Метален калъф, оригинален дизайн, индикатор за ниво на течност

Колекция Philips HD9359 Avance

 

Що се отнася до безопасността, електрическата кана е оборудвана с ключалка без вода, която ще предпази дома ви от пожар, ако някой случайно включи празен уред. В допълнение, има възможност за поетапен избор на температура, както и за поддържане на зададено ниво в продължение на 30 минути. Цена 5 хиляди. Като се има предвид качеството и функционалността, това е много добър вариант от надеждна марка.

Bosch TWK 7203

Ако се интересувате от електрическа кана, изработена от метал с камина, която не се нагрява, препоръчваме ви да се запознаете с характеристиките на Bosch TWK 7203. Той има защита срещу включване без вода, заключване на капака, 7 температурни настройки, управление на допир, устройството има отличен дизайн. Характеристика на това устройство са двойните стени, които няма да позволят да се изгорите за тях, а водата в чайника да се охлади бързо. Той е не само много удобен, но и практичен.

Bosch TWK 7203

 

Kitfort KT-633

Е, рейтингът ни се затваря от най-евтиното устройство, струващо малко повече от 2000. Ако искате да изберете метален чайник без камбани и свирки, така че да може да се справи с основната си задача, докато служи дълги години, препоръчваме ви да обърнете внимание на Kitfort KT-633. Материал на корпуса метал, мощност 2,15 кВт, обем 1,7 литра, много атрактивен дизайн и механичен термометър. За цена и качество това е чудесен вариант за парите.

Kitfort KT-633

 

Така че прегледахме рейтинга на най-добрите електрически чайници за 2019 година. Надяваме се, че предоставеният материал е бил полезен и интересен за вас!

(1 гласа)
Зареждането ...

Добавете коментар