Зареждането ...

Един коментар

 • Admin

  Може да има няколко апартамента на една фаза, но фазата трябва да бъде разпределена на няколко апартамента в разпределителния панел, като всеки апартамент трябва да бъде оборудван с отделен прекъсвач за същата категория като представителите на инсталираните електропреносните мрежи. Една жица е подходяща за всяка машина, може да се разклони на друга машина. От всяка отделна машина има по една жица на апартамент.
  Но именно във вашия случай не е напълно ясно какво е заложено. Автоматичната машина е 25 A, към нея са свързани няколко алуминиеви проводници - според този фотос не е ясно с какво се хранят къде отиват. Но във всеки случай, една машина 25 25 не може да достави няколко апартамента, само един.
  Още веднъж повтарям - на изхода от машината трябва да има една жица към един апартамент, на входа на машината може да има няколко проводника - ако по този начин проводниците се разклонят към други машини в щита.
  Най-вероятно тези 4 автоматични машини хранят 4 апартамента - всеки апартамент има своя автоматична машина. Ако това не е така, тогава се нуждаете от отделна машина за всеки апартамент.

  отговор

Добавете коментар