Защо машината избива поради свързани устройства?

Андрей пита:
Добър вечер Той изважда щепсели заради свързани устройства, не бях забелязал това преди, но сега, ако включа чайника и светлината е включена в стаята, той прекъсва целия апартамент от електричество. Също с прахосмукачка или в среден режим да работи, тогава добре, ако включите пълния режим, той избива задръствания. Изчуква какво, сложи снимка.

автоматична машина

Има ли опасност да го замените с нов с по-мощен или да поставите същия по захранване, може би е излязъл извънредно. Или като цяло въпросът е с окабеляването. Какво да правя? Какво съветвате да направите?

Отговорът на въпроса:
Добре дошли! Когато се свързвате със същите гнезда на слаби устройства, всичко ли е наред? Избива сякаш поради претоварване?

Първо, сменете машината, въвежда ли тя при вас?

В никакъв случай не се нуждаете от по-голяма номинална стойност, но сте го издържали! Ако сте нокаутирали специално с едно устройство, проблемът би бил в него и така при определен товар машината ви избива. Това предполага, че:

  1. Машината е неуспешна. Възможно ли е контактите да изгорят и да се загреят - термичните изпускания и т.н.
  2. Клемите на машината се нагряват - отстранете проводниците, клемните блокове и ги разтегнете.

Ако имаше проблеми с окабеляването, тогава бих го избивал постоянно, включително когато светлината беше включена.

Послепис Вашата машина, меко казано, изобщо не е маркована, не бива да разчитате на качество или признание от специалисти.

Отделна статия за работата на прекъсвач:https://our.electricianexp.com/pochemu-srabatyvaet-avtomaticheskij-vyklyuchatel.html.

Зареждането ...

Един коментар

  • Миша

    Когато хладилникът със системата No Frost влезе в режим на размразяване, задръстванията в апартамента. След като включите машината, хладилникът работи нормално, докато размразяването не бъде включено, в момента на включване - изважда щепселите отново.

    отговор

Добавете коментар