Възможно ли е да направите общ брояч в къща за двама собственици?

Юджийн пита:
Здравейте! Въпросът ми е - живеем в частна къща, беше за две семейства, тогава едно семейство купи две половинки, къщата стана една. Но има два входа и два изхода отделно, това е просто общ електромер. Сега родителите живеят в едната половина (светлинният метър стои на половината им), в другата съм със съпруга си. Моля, кажете ми дали е възможно от този (който се намира на родителите) брояч да изтегля проводници до нашата половина и да инсталирам моя брояч? Тоест, потреблението ни на електроенергия първо ще отиде до нашия електромер, след това по тел до един метър до цялата къща, а след това към основната, от която изчислява електрическата мрежа. Точно в края на месеца, за да отнемем нашите показания от основните и да ги броим за плащане? Чакам отговор.Благодаря.
Отговорът на въпроса:
Здравейте! Тоест, искате профилът да е такъв, но ви е необходим личен електромер, за да споделите разходите на електроенергия с родителите си, тоест да отделите потреблението си от тях? Какъв е проблемът - можете. И е малко неясно: „на нашия метър, след това с жица на един метър до цялата къща, а след това към основния“ - не е ясно колко броячи имате сега.

Но е по-добре да координирате това с компанията за продажби на енергия и да изключите входа от половината си от къщата. Къщата е предназначена за два адреса, добре, всяка половина като отделен адрес? Или цялата къща вече е посочена като 1 адрес? Вярвам на първия.

Зареждане...

Добави коментар