Каква автоматична машина трябва да сложа на входа на апартамента, ако е на AV платформата на 63А?

Здравейте. Моля, кажете ми, в щита на сайта основната автоматична машина на апартамента е на 63А. Каква е стойността на въвеждащата машина, необходима в апартамента, така че след нея да можете да поставите реле за напрежение и няколко групи с RCD във всяка? Благодаря.

Зареждане...

Един коментар

  • Admin

    На първо място, трябва да обърнете внимание на захранващия кабел, който отива към машината на сайта, и кабела, който отива до вашия апартамент. Ако този кабел може да издържи натоварване от 63 A, тогава в апартамента при същия рейтинг и поставете машината. По-високата оценка е безполезна, тъй като при натоварване над 63 A машината на площадката ще се изключи. По-малка номинална стойност - ще се ограничите в консумацията.
    И ако кабелът не издържа на товара, тогава трябва да поставите машината, чиято стойност ще бъде приемлива за напречното сечение на входния кабел. И също така ще е необходимо машината на сайта да бъде подменена с по-нисък рейтинг, ако кабелът не издържа на такова натоварване. Меден кабел с напречно сечение 16 кв.м - автоматичен 63 A, меден кабел 10 кв. мм - автоматична машина не по-висока от 50 А, меден кабел 6 кв. mm - автоматична машина не по-висока от 32 A.

    Отговарям

Добави коментар