Подмяна на машината на алеята на живо

Добър ден, четох много - как да свързвам машини. Тази информация беше много полезна за мен. Само аз имам голямо искане за вас - бихте ли ми казали по-подробно - как да свържете чанта (машина) в стълбището, докато сте под напрежение, когато няма възможност да изключите тока? Работата е там, че в Google, Youtube проучих диаграмите за връзка (сглобяване на щита), но как мога да направя това, докато съм под напрежение? Искам да изясня как да направя това, като спазвам предпазните мерки за безопасност. Имам техническо образование, научих се да чета схеми. Благодаря много предварително.

Зареждане...

Един коментар

  • Admin

    Необходимо е да се спазват правилата за лична безопасност Сухи дрехи, сухи обувки, по възможност върху гумена подложка. Намерете си партньор, който ще стои и ще ви наблюдава, инструктирайте го за опасностите от електрически ток, как да дърпате човек, попаднал в верига, без опасност да се окажете под напрежение. Как да правим изкуствено дишане и масаж на сърцето - счупените ребра не са важни, основното е да стартираме сърцето.Сега след инструкция и подготовка се пристъпваме към бизнеса.
    Ако няма начин да развиете жицата от старата машина, прехапете я възможно най-близо до машината, ето вниманието: всички железни елементи на щита са нулеви и случайният контакт с клещи с фазов проводник ще причини късо съединение. (не изглежда достатъчно) За да извършите всички операции в щита с една ръка, скрийте другата зад гърба, в никакъв случай не се държете за щита или наблюдателя.
    След като извадите жицата, ако е необходимо да я оформите, внимателно отстранете изолацията със странични резачки, като я държите с другата ръка за изолация. Ако в щита трябва да се направи нещо друго, по-добре е да се сложи камбрик или да се навие с изолационна лента не толкова, че да може лесно да се отстрани преди монтажа.

    Отговарям

Добави коментар