Автоматичните машини в охрана се изключват

Добре дошли! Токът преминава през автоматични машини като 63A - 16A - 16A - 16A - 25A - 25A - 25A - 25A. От 63А всички автоматични устройства са свързани с алуминиеви джъмпери в указания ред. 16А се нагряват. Изолацията върху джъмперите вече се стопява. Медните проводници излизат от 25А до апартамента (има 3 кВт нагревател за вода, бойлер с мощност 1,5 кВт, пералня, електрическа печка до 6-7,5 кВт (всъщност ние включваме 2 горелки, не повече или само фурна + горелка. От 16А до контакти и крушки) идват алуминиеви. Също така от една 16А мед отива на улично осветление от 0,5 кВт до 3,5-4А (през 16А е отделно от тези на снимката, че машината работи като превключвател и изобщо не се нагрява; всичко се проверява на отделно захранване, така че тук всичко надеждно.) Всички машини са свързани с алуминиеви джъмпери, както в началото пише един към друг.Така автоматичните машини 16А се нагряват толкова, колкото изолацията на джъмперите се стопи.Естествено ги съкращава. По това време може да се включи улично осветление + пералня + котел с мощност 3 кВт. Или улично осветление + 2 електрически печки за печка + бойлер. Или електрическа печка + бойлер 1 , 5 кВт + котел 3 кВт + улично осветление.Може би има повече комбинации, когато се прегряват, но засега са забелязали.Основното на 16а машини изобщо не може да се достави товар или чифт крушки 14W.

Автомати в щита

Въпрос. Защо така Дойде електротехник и направи всичко точно по този начин. Прекарал ново окабеляване, управлявал всичко. Къде се е прецакал електротехникът или каква може да е причината? По телефона електротехникът казва, че вероятно някъде се затваря и е отказал да направи нещо. Пада накратко. Струва ми се, че той се нахвърляше някъде и сега имаме проблеми.
Имам нужда от помощ, тъй като няма да намерим нормален специалист по нашите задници. Така че аз самият мога nakolkhozit, така че всичко да бъде отсечено)). Кажи ми какво не е наред тук. Къщата е на 30 години. Всички стандарти са разведени. Допълнително свързахме само котли, пералня и улично осветление към медна жица. Окабеляването не се нагрява.

Зареждането ...

4 коментара

 • Admin

  Добре дошли! Redo джъмпери, използвайте за тази жица PV-1, мед, напречно сечение от 4 mm.kv.

  отговор
 • Admin

  В допълнение искам да отбележа, че самият монтаж е на 2-, грешка е в грешка.
  1. Захранването трябва да се подава към неподвижните контакти AB, като правило това са горните.
  2. Не забравяйте да прекроите джъмперите на мед 4 kV или да гребете по-добре, както е описано по-горе.
  3. AV-стойностите с по-висока стойност трябва да са по-близо до входа AB, тоест колкото по-далече от входа, толкова по-ниска е стойността.
  4. Защо въвеждащ 63A? Достатъчно за описания товар 32А, ръб 40А за селективност.
  5. Най-важното и бързо според мен е да смените самите джъмпери и да проверите два пъти контактите (разтягане).
  Може би някой друг ще ви посъветва. Между другото, все още има много коментари, но те не влияят на работата и отоплението.

  отговор
 • Дмитрий

  Подменен с медна пръчка. Благодаря, всичко свърши работа и изобщо не се затопля.
  Не всички разбира се все още са проверени. Но вече се забелязва, че стана по-добре.
  Но друг въпрос възникна в окабеляването към апартамента. Проблемът решен ли е?Жилището е с алуминиев кабел с дебелина, както и джъмперите.
  Възможно ли е някъде все още да има затруднение или това вече е проблем за компанията, обслужваща нашата къща?

  отговор
  • Admin

   Без да виждате самия щит жив и без да проверявате товара, няма смисъл всъщност да съветвате. Този щит трябва да бъде напълно преработен, съдейки по вашите собствени думи, има повече от половината алуминий, а това е максимум 16А. Тъй като окабеляването е старо, не бих рискувал 16, ако съм умен, тогава трябва да проверите изолацията на старото окабеляване и според теста да разпределите товара. Напишете писмено искане до сервизната организация.

   отговор

Добавете коментар