Една картечница с поп в една от стаите беше избита, но не намери неизправности

Вячеслав пита:
Здравейте.

Момчета, моля ви, помогнете ми да разреша проблема. В съседната стая чуха памук, сякаш малък балон се беше спукал. Прегледах стаята, не намерих нищо. Включих светлината, проверих гнездата, всичко работи. На сутринта, като вече беше в тази стая, памукът повтори. Но вече имаше лек мирис на затворника и светлината беше угасена. В стаята има електрически контакт, към него са свързани нощна лампа и захранваща лента. Свързах часовника към електрически контакт в друга стая, всичко работи добре. Демонтиран гнездото, всичко е наред. Не намерих нищо песен. Включих машината и всичко работи добре. Не ми е ясно Това би било верига, автоматичните машини щяха да бъдат съкращавани постоянно. Часовникът работи, гнездата също. Какво е?

Отговорът на въпроса:
Здравейте! Колкото и смешно да звучи вашата история обаче, тя е странна и опасна. Часовникът не мирише? И не си писал за предпазителя от пренапрежение, с него, че от него няма миризми на изгаряне? Препоръчвам да проверите превключвателите и лампите (не само самите лампи, но и състоянието на касетите и окабеляването в тях. И най-добрият вариант би бил да се обадите на електротехник, така че той да звъни на окабеляването и да измерва изолационното съпротивление с мегометър. И все пак, искам да попитам, какво ще кажете за зарядни устройства , които днес във всяка къща стърчат буквално от всеки изход.

Ако не открихте проблеми на място, тогава още повече го затруднявайте в Интернет. Успех и бъдете внимателни, не спирайте времето с търсенето на електротехник.

Зареждане...

Добави коментар