Опции за комбинация, когато са свързани към ключови ключове на потребителите

Здравейте! И отново се обръщам към вас като към професионалисти (добре е, че има такива компетентни специалисти). въпрос:

 1. На стената има два съседни гнезда. В единия 3 проводника се извеждат под ключ с 2 ключа, във втория 4 проводника са под 3-клавишен превключвател (ремонтът се извършва в нов апартамент). Възможно ли е да прехвърлите някой от потребителите (полилей, LED лента и т.н.) от ключа на един превключвател към съседния ключ. Мисля, че ако проводниците от тези превключватели идват в едно разпределение. кутия, тогава това е възможно, но ако е различно, е проблематично, защото полагане на окабеляване и извършване на мазилка. Какво мислиш?
 2. Гнездо за 3 ключа. превключвател стандартен d-65 mm. Възможно ли е да поставите комбинирани 2 ключа и 1 широк един вместо превключвател с 3 клавиша на този гнездо?
Зареждане...

Един коментар

 • Admin

  1. Точно така, в този случай всичко зависи от начина на полагане и свързване на проводниците, които се въвеждат в тези кутии за гнезда. Ако проводниците са свързани в една разклонителна кутия, тогава да, можете да ги смените. Ако проводниците отиват директно към тела, тогава можете да сменяте места само в самите кутии за гнезда. Но ако вече сте завършили стените, тогава съответно няма да счупите стената, за да смените проводниците. Възможно е, ако гнездата са разположени един до друг и дължината на проводниците е достатъчна, тогава можете да получите необходимите проводници от първата кутия към втората и от втората до първата.
  2. Ако за превключвателя е инсталиран един гнездо за превключване, тогава, съответно, можете да поставите само един превключвател в него - един, два или три клавиша. Ако искате да поставите два превключвателя - превключвател с две бани и превключвател с една група, тогава трябва да монтирате още един гнездо и да поставите в него електрически проводници за проводници, които ще бъдат свързани към този превключвател. Същото нещо с комбиниран превключвател за два + един голям ключ - за да го инсталирате, имате нужда и от две кутии за гнезда.

  Послепис
  Благодаря за съвета, хубаво :)

  Отговарям

Добави коментар