Нестабилно възстановяване на светлина и работа на брояча

Здравейте, имам въпрос към вас - вчера ме помолиха да настроя светлина при фризьора. Когато пристигнах при клиента, той ми показа машина, която постоянно чука и мирише на изгоряла пластмаса, капацитетът й е 63 А. На другия ден дойдох при него, за да заменя нова. Окабеляването за тях работи от трифазен метър. Сутринта вече нямаха светлина. Смених обещаната машина, само че светлината не се появи постоянно. Броячът работеше частично L1, L3, (индикаторът им за фаза) беше включен. L2 - индикаторът за фаза не свети. В кухнята, ако включите електрическата колона и електрическата кана едновременно, те спират да работят. Ако ги включите поотделно, те работят, само осветлението (полилей) продължава да потрепва. В други стаи изобщо нямаше светлина. Моля, кажете ми, може ли да има причина не само за изгорялата машина, но и за реда за свързване на трифазния измервателен уред? Благодаря ви много предварително.

(3 гласа)
Зареждането ...

3 коментара

 • Admin

  Необходимо е да се провери състоянието на нулата и земята. Включете и товара и измерете напрежението. Ако настъпи спад на напрежението, трябва да потърсите лош контакт по линията.

  отговор
 • електротехник

  защо се заемете с работа, в която не разбирате ???

  отговор
 • Radist

  Автоматът най-вероятно няма нищо общо с него, както сигнализаторите казват: „трябва да вървите по кабела“ (по кабел) и да погледнете точките на свързване.

  отговор

Добавете коментар