(1 гласа)
Зареждане...

6 коментара

 • Admin

  Здравейте! Грешка F18 означава, че има лош контакт. Като начало препоръчваме да проверите качеството на кабелната връзка към платката. Ако връзката е добра, вероятно F18 грешка показва, че платката на дисплея или захранването са неизправни.

  Отговарям
 • Ярослав

  Реакцията на допир на печката реагира на пренапреженията на захранването?

  Отговарям
 • Kibernetik

  Излязох грешка F18. Всичко беше регулирано, но отоплението не се включва, въпреки че понякога всичко се включва, но след 10 минути F18 се изкачи навън. На дъската намерих няколко пръстена, но това не реши проблема. Случайно открих, че има стабилизатор на средния борд, 5V на левия крак много тънка писта се приближава до него, на мястото на запояване и пистата има микропукнатина. след събличане и пропускане всичко работи добре. Между другото, напрежението беше нормално, но по време на натоварването трасето явно се отклони.

  Отговарям
 • Kibernetik

  И още едно място на лош контакт с петата беше на съединителя на контура от таблото за показване до платката на сензора.

  Отговарям
 • Джулия

  Добър ден, плота периодично бипва и всички сензорни бутони светват, по-късно, когато панелът работеше, бутоните също светват и всичко се изключва, но ключалката веднага се включва. Какво може да бъде? Благодаря предварително

  Отговарям
  • Admin

   трябва да проверите нагревателите, ако печката е оборудвана с такава система, тогава може би тя реагира на изтичане на ток. Също така проверете напрежението във вашата мрежа.

   Отговарям

Добави коментар