(1 гласа)
Зареждането ...

8 коментара

 • Admin

  Добре дошли! Грешка F4 може да бъде отстранена чрез стартиране на тестовия режим. Включва се с определени нюанси. Лично аз не срещнах такава неизправност на плота, но се консултирах с колеги. Трябва да влезете в тестовия режим, след което самата грешка трябва да бъде изтрита. За да влезете, изпълнете следните стъпки:
  1. Натиснете включване / изключване.
  2. Изчакайте, докато плъзгачът за избор на температура се включи.
  3. Внимателно задайте максималната температура, а след това и минималната.
  Трябва да сте в тестов режим. За различните модели обаче тестовият режим е включен по свой начин. Например, на някои котлони трябва да включите захранването, задръжте сензорите „+“ и „-“ едновременно за 4 секунди, след това изберете стойността S1P0 със същите сензори и натиснете ключалката.

  отговор
  • Теймур

   Влизането в тестовия режим не решава проблема, а само изостря факта, че в случая f4 означава, че няма комуникация с контролния модул, което означава, че защитата на захранването е изгоряла и тази грешка ще се върне, тъй като печката не работи завинаги в тестов режим ще си струва да изключите и включите машината, а печката, която излиза от теста, е блокирана, така че е по-добре да поправите,

   отговор
 • ЮЛИЯ

  Здравейте Моля, помогнете. Модел SVK66SS на панела Ariston вчера издаде F4. След това изключвам мрежата. Сега грешката е tt 02. Какво е това? Къде да тропам по-нататък?

  отговор
 • бебе

  Точна ли е?

  отговор
 • Татяна

  Избих превключвател за нож в апартамента. Нарежете го отново.
  Готварската печка Gorenje работи след това без проблеми.
  F4 е изчезнал.

  отговор
 • яхт клуб

  Добър вечер
  Помогнете моля!
  След кратко нагряване до непълна мощност 7 от долния ляв комфорт, електрически котлон Gorenje SVK61 се изключва и започва да мига, като показва грешка F при четирите удобства. Той не реагира на бутони, само след изключване на мрежата се усеща. Но с по-нататъшното готвене, именно на този комфорт грешката се повтаря. Благодаря предварително.

  отговор
 • Николас

  Полезно благодаря

  отговор
 • Андрю

  Грешка гореща точка KIA 640 грешка F 04 какво да правя

  отговор

Добавете коментар