Схема за подмяна на окабеляване в частна къща

Ксения пита:
Добър ден! Сменяме окабеляването в частна къща. Начертахме схема за половината къща. Кажи ми, моля те, дали всичко е наред? Може би нещо излишно? Благодаря предварително!

Платка

 

Отговорът на въпроса:
Здравейте! С UZM-51 е по-внимателен. Има доказателства, подкрепени с аргументи, например от канала YouTube Perm Perm, че те са имали две дефектни партиди, направени през август и октомври. Успоредно с него (заобикаляйки) поставете байпасната машина (добре, тоест просто свържете машината към същия проводник паралелно). Това е в случай на повреда, така че просто включите байпаса и отново имате светлина. И защо защитавате само колата с UZMkoy? Ако се страхувате от високо напрежение - поставете реле за напрежение.

Разбира се, устройството е добро, идеята е готина, но последните новини за брака са разстроителни и не можем да кажем това в отговора на вашия въпрос.

Промяна на окабеляването в частна къща? Затова направете заземяването, иначе след месец ще дойдете тук с въпроса „защо е шокиращо“, „защо компютърът звъни“ и т.н. Горещо препоръчваме да направите това. Е, електрическият панел леко ще се промени - ще се добави заземителна шина до нулата и те ще бъдат свързани помежду си, прочетете повече в статията -https://our.electricianexp.com/kak-razdelit-pen-provodnik-soglasno-pue.html

В противен случай всичко изглежда наред.

Зареждане...

Добави коментар