Колко разклонителни кутии са необходими на стая?

Здравейте! Моля, кажете ми колко ще трябва да се направи разпределителната кутия, ако в стаята има 7 изхода и 3 лампи? Кой кабел е необходим за това, двуядрен или трижилен? Благодаря предварително!

Зареждане...

2 коментара

  • Admin

    Здравейте! За точен отговор се нуждаете от схема на окабеляване в помещението, указваща кабелната секция и мощността на свързаните консуматори. И не е ясно дали лампите ще бъдат с отделно инсталирани превключватели или превключвателите ще са на самите лампи (например въжени)? Като цяло може да има една кутия, много голяма, но това със сигурност не е правилно. Ако поставите обичайните разпределителни кутии, техният брой трябва да бъде най-малко три на стая.

    Отговарям
  • TT

    всичко е вярно в зависимост от това какъв товар, ако не кухнята и банята, разбира се същите Permyaks, от които сте се запознали с видеото, инсталирано на вашия сайт, и обичайната линия за изход и осветление в една кутия на бюджета каза, незабалуеш брои от 7 до 12 обрати в една кутия, които са се подхлъзнали там вика, че казват, че си въвел линиите в една кутия и толкова много обрати), тогава е неразумно къде и какъв обрат, ако от къде .. защото е ясно, че изходът е по-дебел от жицата и светлината е по-тънка) добре, разбира се, че можеш да имаш изходи на една линия, може да има поне 12 на стая каишка за pr Натоварването на Dela не излиза и напречно сечение на тел)

    Отговарям

Добави коментар