Каква е причината за пожара в стълбището?

Добър ден! Ситуацията е тази: апартаментът изгоря. Пожарът в стълбището, пожарната окабеляване от късо съединение. Върху единия от проводниците беше свързана стълбищна лампа върху усуквания. Пред автоматичните машини (които са разположени след електромерите) на всички апартаменти на обекта и други етажи, окабеляването се стопява и самият жилищен офис след пожара бързо сменя всички машини.

Какво би могло да причини пожара на окабеляването и основното топене на окабеляването пред машините? Ако ZHEK бързо замени безплатни автоматични машини за всички, това предполага, че той е "пометил" следи, за да избегне отговорност.

Зареждане...

един коментар

  • Admin

    Здравейте! Има много причини. Може би окабеляването е положено по време на строителството на къщата, а изолацията просто се е провалила, може би нещо е напукано на изолацията (мишките са същите). Проводниците пред всяка от машините се стопиха, или под една от? Къде са машините? Къде е източникът на запалване? Колко силен беше огънят? Избухването беше близо до машината след брояча - това означава, че на тази линия имаше късо съединение и машината не работи. Всичко е просто.

    Отговарям

Добави коментар