ТОП 10 най-добри производители на перални машини през 2017 г.

Днес пералнята е незаменимо нещо във всеки дом! Преди да изберете подходящ модел, е необходимо да се запознаете с най-добрите марки, които произвеждат оборудване. Ако искате продуктът да издържи дълго и не е нужно да харчите пари за ремонти, предлагаме за преглед рейтинг на най-добрите производители на перални машини за 2017 г. според професионалисти и потребителски отзиви.

Indesit

Отваря нашата класация на най-добрите производители италианска марка Indesit. Пералните машини на тази компания се отличават със сравнително евтина цена (модели в икономичен клас, струващи до 20 000) и компактност. С марката Indesit можете да изберете най-добрите тесни „шайби“ с предно зареждане (например дълбочината на модела WIUN 105 е само 33 см). Тази опция е идеална за собственици на малка баня или кухня. Що се отнася до функциите, производителите следват новите тенденции и произвеждат съвременни висококачествени продукти. Сред основните параметри на повечето маркови перални машини може да се разграничат предварително измиване, деликатни тъкани, супер изплакване, избор на температура, електронен контрол и други стандартни параметри.

Indesit

Siemens

Добрият немски производител на перални машини Siemens, който също попадна в нашия рейтинг, спечели популярност сред купувачите поради важната комбинация от цена и качество в своите модели. Надеждните „шайби“ на внесения монтаж са с малки размери, удобни за работа и отличен набор от допълнителни функции. Има опция за ускоряване на измиването, както и презареждане на неща (за тези, които често забравят да заредят всички мръсни неща и вече включват програма), заключване на дете, програма за премахване на петна и директно инжектиране.

Siemens

Zanussi

Ако търсите най-добрия производител на перални машини с най-високо зареждане, изберете италианската компания Zanussi, която присъства в нашата класация. Марката разполага с евтини модели с най-високо зареждане, които се открояват със своето високо качество и надеждност. От предимствата можете също да различите тихата работа, наличието на такива специални програми като супер изплакване, деликатно и предварително измиване, бързо измиване. Пералните машини Zanussi са лесни за работа и, когато се използват правилно, ще ви издържат много дълго време.

Zanussi

Electrolux

Производителят на Electrolux попада в нашата класация на най-добрите перални машини през 2016-2017 г., поради високата енергийна ефективност, стилния дизайн на моделите и висококачественото европейско сглобяване. Много продукти от тази марка имат такива опции като запаметяване на любимия си режим (My Favorite Plus), пране на възглавници, спортно облекло, програма за премахване на петна, икономично пране, деликатни материи, супер изплакване и много други. Производителят Electrolux може да твърди, че е един от най-добрите в класацията, но трябва да се отбележи, че цената на такива модели ще бъде доста висока.

Electrolux

Bosch

Bosch е отлично качество и надеждност на всеки продукт и, разбира се, тази компания просто нямаше как да не се появи в нашата класация на най-добрите производители.Всички модели на марката Bosch са функционални, модерни и много висококачествени. Ако решите изберете пералня Bosch гарантира надеждност и дълъг живот на продукта. Бихме искали да се съсредоточим върху WKD 28540, тъй като това е най-добрият вариант за пералня. Обемът на натоварване до 6 кг и огромен брой програми за пране (включително детски дрехи) също са значителни предимства на технологията.

Bosch

AEG

За много потребители при избора на пералня приоритет е качеството на измиването и това е напълно оправдано. Според експерти е най-добре да измивате мръсни неща от производителя AEG, така че тази марка автоматично попада в нашата класация на най-добрите марки. Тази компания произвежда премиум модели, които също имат много полезни опции и висока функционалност. Например пералнята AEG L87695 WD има товароносимост до 9 кг (в режим на сушене до 7 кг), както и специални програми като предотвратяване на сгъстяване, подаване на пара, супер изплакване, експресно и икономично пране, пране на деликатни тъкани и предварително измиване.

AEG

Miele

Miele е немски производител на първокласни луксозни домакински уреди, който също заема почетно място в нашата класация на най-добрите фирми. Ако финансовите показатели не играят абсолютно никаква роля за вас, препоръчваме да изберете пералня на тази отлична марка. Един от най-добрите модели на WT 2780 WPM има голямо разнообразие от функции (перални обувки, връхни дрехи, детски играчки, деликатни материи, дънки, тъмно бельо, ризи, възглавници и др.) И може да задоволи вкусовете на дори най-капризния купувач. Между другото, производителите твърдят, че животът на тяхното оборудване достига 30 години!

Miele

LG

Популярната компания LG е включена в нашата класация на най-добрите производители на “перални машини”, поради наличието на висококачествени модели с високо ниво на отстраняване на петна. Сред предимствата на технологията на тази марка може да се подчертае и наличието на допълнителни опции и надеждност. Например пералня LG 1089ND има програми за пране на детски неща, покривки, вълна, деликатни вещи, биологични грижи и др.). В същото време трябва да се отбележи, че машината има обем на натоварване до 6 кг и дълбочина 44 cm.

LG

Hotpoint-Ariston

Производителят предлага добри перални машини от среден клас и с право заема своето място в ТОП 10 най-добри марки. Просто интелигентно управление, елегантен дизайн и наличието на всички основни функции - всичко това е за техниката на Аристон. Гамата включва както компактни „перални машини“ на стойност до 20 000 (ARUSL 105), така и по-скъпи артикули на стойност около 55 000, с режим на сушене и голям товар (CAWD 129). Шайбите Hotpoint-Ariston също се отличават с тиха работа и качествен монтаж.

Hotpoint-Ariston

Gorenje

Словенската компания Gorenje попълва класацията ни за най-добрите перални машини. Марката стана известна в цял свят благодарение на отличното си качество и безупречната репутация. Производителят произвежда продукти от три класа - класически, ексклузивни и премиум. Цената и наличието на допълнителни функции ще зависи от това, кой клас решите да изберете. Във всеки случай всички модели изпълняват възложените им задачи, а компанията предлага широка гама от красиви и надеждни продукти.

Gorenje

Можете също така да намерите допълнителна полезна информация във видеото:

Преглед на най-добрите марки

Предоставихме ви рейтинг на най-добрите производители на перални машини. Невъзможно е да се отговори еднозначно коя компания е най-добрата, тъй като всичко зависи от индивидуалните критерии за подбор. В наши дни фирмите, които произвеждат домакински уреди, предлагат огромен избор от различни модели за всеки вкус, но остава да определим цената и допълнителните функции.

Прочетете също:

Преглед на най-добрите марки

(13 гласа)
Зареждането ...

3 коментара

 • Алексей

  Купихме от Hotpoint голяма шайба със сушилня, семейството ни е голямо и мием много) шайбата много ни помага и не вдига много шум при миене)

  отговор
 • тимотейка

  Поддържам в акаунта Indesit. Правят добри автомобили, добре, поне лично аз спечелих само похвали) Фактът, който правят евтините и надеждни перални е огромен плюс!

  отговор
 • Ариш

  Бих добавил тук Whirlpool, точно през 2017 г. купихме нов модел автомобил. старият водовъртеж (абсолютно работещ, между другото!) беше изпратен до вилата)

  отговор

Добавете коментар