Рейтинг на производителите на подово отопление - преглед на 7 водещи фирми

Ако решите да направите електрическо подово отопление в къщата, първо трябва да изчислите материала, след това да отидете до магазина и да купите нужното количество нагревателен кабел, мат или филм. Тук нещата вече са по-сериозни, защото трябва да изберете компания, която ще ви служи дълго време и без чести ремонти. Не сте сигурни кой производител на електрическо подово отопление е по-добър в цената и качеството? След това ще предоставим преглед на най-надеждните марки от вътрешен и световен мащаб!

Деви (Дания)

DEVI

Върхът на класацията на производителите на електрическо подово отопление е датската компания Devi. Отоплителният кабел на тази компания има гаранция от 20 години, а съдейки по отзивите на клиентите, проводникът в бетонната замазка никога не се е провалил поради дефект или лошо качество. Всъщност качеството на материала е на много високо ниво и в същото време цената на системата е по-ниска от тази на конкурентни добре известни марки. Положителен момент е, че датските сервизни центрове Devi се намират в много големи градове, така че дори да имате повреда на кабела, можете да се обадите на сервиза за ремонт, цената на който е включен в гаранцията. Друг важен плюс е електрическото подово отопление на Devi да не изсушава въздуха при нагряване.

Калео (Южна Корея)

Caleo

Втората най-популярна е корейската компания Kaleo, която е известна със своите инфрачервени филмови материали. Всъщност електрическото подово отопление на Caleo е много висококачествено и не без причина спечели сърцата на много купувачи. Единственият, но съществен недостатък на продукта е повишената крехкост на филма, свързана с неговата супер тънкост. И в действителност филмовият топлоизолиран под има дебелина 0,42 мм, в резултат на което той трябва да бъде много внимателно положен под ламинат или линолеум. Що се отнася до цената на продуктите на корейския производител, тук вече ще платите повече, но все пак за цената и качеството тази опция ще бъде много подходяща!

REXANT

REXANT

 

Известна руска марка, един от водещите електрически продукти на пазара на Русия и ОНД, също е производител на подово отопление за всички видове покрития - плочки, камък, паркет, линолеум и килим. Основната характеристика на подовото отопление REXANT е надеждността и качеството на продуктите, изработени от екологични материали. Голям плюс беше достъпната цена.

В допълнение към подово отопление, REXANT произвежда и системи против заледяване, които предпазват тръбите и тръбните елементи, улуци и покриви от замръзване от замръзване. Тези системи са саморегулиращ се кабел, части от който автоматично се включват и изключват, когато са изложени на отрицателни температури.

Теплолукс (Русия)

Термален апартамент

Руската компания на електрически топлоизолиран под - TEPLOLUX ни зарадва със своите продукти.Доставките на битовата отоплителна система вече са изпратени в 8 страни и това е далеч от ограничението, което дава яснота за високото качество и надеждността на отоплителния кабел, филмовото покритие и термичните агенти. Сред руските производители TEPLOLUX е най-добрият и най-търсеният на пазара. Единственият му конкурент е компанията National Comfort, която също е популярна във вътрешния рейтинг.

Енсто (Финландия)

Ensto

Друг висококачествен чуждестранен производител на електрическо подово отопление е финландската компания Ensto. Предимството на техните продукти е, че материалът за отопление на пода може да се използва в най-проблемните условия: твърде мокри / сухи помещения, под плочки, в неотопляеми сгради и дори в каменни подове. При всички тези условия финландският термомат Ensto се оказа много надежден и издръжлив материал. Цената на финландските продукти има доста широк диапазон, което ви позволява да изберете най-подходящата версия на проводника за цена и качество. Цената главно зависи от мощността на постелката, която може да бъде не по-малка от 160 W / m2.

 

Unimat (Южна Корея)

Унимат

Друга добра корейска компания за производство на инфрачервено подово отопление е Unimat. Продуктите Unimat се използват при инсталирането на отопление във вани и сауни. Това се дължи на факта, че инфрачервените въглеродни пръти, които загряват повърхността, не се страхуват от висока влажност. В сравнение с конкурентите, Unimat е лидер за полагане под подови плочки, Допълнителни предимства: отоплителната система е доста икономична, има ниска цена и освен това гаранционният срок е 20 години. Събирайки всички тези предимства заедно, получаваме евтин, траен и надежден материал с много положителни отзиви от клиенти.

Рехау (Германия)

Rehau

Е, преглед на водещите фирми за електрическо подово отопление затваря немския производител Rehau. Въпреки факта, че Rehau е по-известен със своите водни подове, те също се справиха перфектно с електрическата отоплителна система. Можете да се убедите в качеството на чуждестранен производител, като прочетете отзиви в Интернет, не само за подово отопление, но и за останалите продукти, например пластмасови прозорци или тръби за отопление. Предимствата на термометъра Rehau са неговата издръжливост и лекота на монтаж.

Така че ние предоставихме рейтинг на най-добрите производители на електрическо подово отопление за отопление в къща, апартамент, в страната. Надяваме се, че сега знаете на кои фирми е по-добре да дадете предпочитание, когато купувате материал!

Подобни материали:

(15 гласа)
Зареждането ...

Един коментар

 • Юджийн

  Добър ден
  Мисля, че напразно сте игнорирали отоплителните системи на марката Raychem. От тази компания е изобретена отоплителна матрица от саморегулиращи се кабели. В Европа Raychem е много известен и уважаван от строителите. Превъзхождат се по качество и надеждност на пазара, а термо-свиваемите компоненти са най-добрите в света.
  Проблемът с малко славата най-вероятно се крие във факта, че електрическите отоплителни системи Raychem „навлязоха“ на нашия пазар чрез индустрията, като обърнаха малко внимание на гражданския сектор в строителството.
  Въпреки това Raychem разполага с доста широка гама от нагревателни кабели за отопление на помещения. Както резистивни (рогозки и ултра тънки кабели на безплатна инсталация), така и саморегулиращи се.

  отговор

Добавете коментар