Калкулатор за етикетиране на резистор SMD

Калкулатор за етикетиране на резистор SMD

Онлайн калкулатор, който ви позволява да определите етикетирането на SMD резистори, знаейки съпротивлението. По обозначението разберете за колко ома е предназначен SMD резисторът.

Онлайн изчисление на времето за зареждане на батерията

Онлайн изчисление на времето за зареждане на батерията

Онлайн изчисление на времето за зареждане на зарядното устройство за автомобилна батерия. Прост калкулатор, в който трябва да въведете капацитета на батерията и тока на зарядното устройство.

Калкулатор за цветен резистор

Калкулатор за цветен резистор

Онлайн калкулатор за изчисляване на цветната маркировка на резисторите в 4 и 5 ленти. Използвайки метода за избор, можете да определите стойността на резистора чрез цветно кодиране.

Онлайн изчисление на съпротивлението

Онлайн изчисление на съпротивлението

Онлайн калкулатор за изчисляване на съпротивлението на заземяване онлайн. Калкулаторът ви позволява бързо да изчислите дължината и съпротивлението на хоризонтален заземен електрод.

Изчисляване на напречното сечение на кабела онлайн

Изчисляване на напречното сечение на кабела онлайн

Онлайн калкулатор за изчисляване на напречното сечение на кабела по мощност и дължина. Калкулаторът ви позволява бързо да изчислите напречното сечение на кабела в еднофазна и трифазна мрежа!

При окабеляване често е необходимо да се извършват изчисления. Най-често електротехниците използват онлайн калкулатори, за да изберат бързо напречното сечение на кабела или да изчислят съпротивлението на заземяващия електрод. Днес има много калкулатори, които значително улесняват работата на професионални и начинаещи електротехници. В този раздел събираме популярни онлайн програми за електротехници и домашни майстори. Всичко, което трябва да направите, е да изберете опцията за калкулатор, която ви интересува, и да направите изчисления, като използвате изходните данни. Надяваме се, че онлайн калкулаторите, предоставени от нас за електротехници, са ви станали полезни и са ви помогнали в работата по изчисляване!

Препоръчваме ви да прочетете:

Как да проведем електрическо окабеляване в апартамент - всички етапи на електрическата инсталация